Arama sonuçları: *

1. E

Sinerji Bilgisayar ADAMDIR

Süper hediye bayıldım valla hediyeye, Sinerjiyi aldım listeme
  2. E

Yardım İTOPYA 9 GÜJNDÜR ÜRÜNÜ KARGOYA VERMİYOR!

25 nisanda MSİ CORE FROZR S siparişi verdim hala ses seda yok
  3. E

İnce Hesap Sistem siparişi verdim

kardo çok pahalı inventus
  4. E

Teknobiyotik güvenli midir ?

Güvenilirdir, youtubeden bütün videoları, forumlarda ki insanların yorumlarını, senenin artık 2020 olduğunu tatlı dille anlatırsan, kullanıcıların örneklerini gösterirsen ikna olur kardesim
  5. E

Şunu da diyemiyorsun ki neyse çok önemi yok, ekran kartı yani yarı parasını ona veriyorsun kart gelmiyor ;D
  6. E

Ahahah haklısın kardo da ne bileyim şimdi ilk sistem siparişim eksik yollarlar diye çok tedirginim, çünkü geçen hafta bir arkadaşa ekran kartının olduğu kutuyu yollamamışlar auhdfaıushdfuı
  7. E

Kasa + Monitör + kulaklık + klavye + mouse hepsinin siparişini verdim, Acaba kargom kaç kutu olarak gelecek ? 1 kutu kasa 1 kutu bileşenlerin boş kutusu 1 kutu monitör Bu şekilde mi geliyor ? Benim gibi monitörlü sistem siparişi veren varmı ince hesaptan ? Bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi ...
  8. E

İnce Hesaptan yanlış ürün ve başkasının kasası geldi !!!

agaaaa 7 nisanda verdim siparişi büyük ihtimalle pazartesi kargoya verilecek benim sistem inşallah bende de öyle bir sorun olmaz, Aşırı derecede bir yoğunluk var öyle böyle degil en kısa sürede hallolur umarım
Top Bottom