Neler Yeni

Sinerji Bilgisayar ADAMDIR

.cMc.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Sergen Camcı
Hocam 400 TL'lik soğutucuyu bedavaya göndermişler nasıl oluyor ya :D
Bilmem belki ellerinde kalmamıştır 😁
O soğutucunun gelmesi normal çünkü 3500X in soğutması o, ama evet Sinerji kaliteli mağazadır tüm sistemi ordan topladım sorun olmadı, müşteri hizmetleri de iyi. Yeni yükselişte ki bir mağaza sanırım umarım sapıtmazlar :).
Sinerjiden başka varmı 3500x ile beraber üstelik TRAY alınan işlemciye prism gönderen 😁 herkes stok yok diye ağlarken adamlarda her stok var bence en sağlam mağazalardan birisi.
Bir sistem yapmama bakar :)
Bı anda sıradaki sistem sinerji ile gelirmi acaba? 🔥

Not: bugün ekran kartını kargoya verdi İncehesap

hadwiger

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
hadwiger
sordum işte ekran kartını da monteli mi gönderiyorsunuz dedim evet dediler.Virüs de var dışarı çıkamıyorum ben de takmayı bilmediğim için monteli gönderilmesini istiyorum ama ekran kartı da monteli gelince zarar görebilir diye düşünüyorum.
kanka kusura bakmada mal olmayan herkes ekran kartını takabilir. Abdullah abinin rehber videolırnı izleyebilrisin.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
O soğutucunun gelmesi normal çünkü 3500X in soğutması o, ama evet Sinerji kaliteli mağazadır tüm sistemi ordan topladım sorun olmadı, müşteri hizmetleri de iyi. Yeni yükselişte ki bir mağaza sanırım umarım sapıtmazlar :).
Hocam yanlış bilgi verme 3500x Wraith Stealth ile gelir kendi sitesinde de yazıyor AMD'nin. Adamlar jest yapmış böyle veriyorlar.

Balkız

80+ Gold
En İyi Cevap
5
kanka kusura bakmada mal olmayan herkes ekran kartını takabilir. Abdullah abinin rehber videolırnı izleyebilrisin.
yok ekran kartını demedim "bütün parçaları" takamayabilirim dedim.Çünkü ya hepsi monteli yada hiçbiri montesiz gönderilecek.

.cMc.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Sergen Camcı
yok ekran kartını demedim "bütün parçaları" takamayabilirim dedim.Çünkü ya hepsi monteli yada hiçbiri montesiz gönderilecek.
Parçaları bu işlerden anlayan birisine yada güvendiğin bir bilgisayarcıyada monte ettirebilirsin kendin bilmiyorsan hiç bulaşma biraz riskli yapabilirsin ama yapamazsan sıkıntı büyük 😁

enezzers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
enes durmuşçelebi
Süper hediye bayıldım valla hediyeye, Sinerjiyi aldım listeme

.cMc.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Sergen Camcı
Süper hediye bayıldım valla hediyeye, Sinerjiyi aldım listeme
Bana gelir size gelmez bak sorumluluk bende değil 🤣 sonra gelip vay efendim sen dediydin demeyin bana sitede prism ile ilgili yada hediye ile ilgili hiçbir şey yazmıyor.

hadwiger

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
hadwiger

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Her firma bu aralar sıkıntı yaşıyor. Ve hafta sonları çalışmıyorlar. Öbür firmaları kötülemenin anlamı yok. Laflarında haklı değilsin. ITOPYA, İncehesap çok iyi firmalar ama Corona sebebinden bu aralar sıkıntı yaşıyorlar. Kötülemeye gerek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Berat Toprak
Instagram
instagram.com/toprakbugagirdi
Steam
TheTopraks
Twitter
marskadarhos
sordum işte ekran kartını da monteli mi gönderiyorsunuz dedim evet dediler.Virüs de var dışarı çıkamıyorum ben de takmayı bilmediğim için monteli gönderilmesini istiyorum ama ekran kartı da monteli gelince zarar görebilir diye düşünüyorum.
Ekran kartını takmak çok çok çok çok çok çok basittir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her firma bu aralar sıkıntı yaşıyor. Ve hafta sonları çalışmıyorlar. Öbür firmaları kötülemenin anlamı yok. Laflarında haklı değilsin. ITOPYA, İncehesap çok iyi firmalar ama Corona sebebinden bu aralar sıkıntı yaşıyorlar. Kötülemeye gerek yok.
Sinerji, teknobiyotik virüs döneminde bile işlerini layıkıyla yapabiliyorsa İtopya ve incehesap da yapabilmeli değil mi ? :) Şakşakcılığın lüzümü yok. İtopya ve incehesap bu aralar müşterilerini memnun edemiyor.

Top Bottom