@Abdullah Hacıgül , hocam eğer firma ile iletişiminiz varsa yardımınızı rica ediyorum. Bugün tam 1 ay oldu ödemeyi gerçekleştireli hala firmadan bir cevap yok bugün yarın diye süreci sürdürüyorlar.
Selam,
Bu tür konular 3 ay önce yaşadığım malum konu yüzünden benim için çok hassas konular haline geldi ve kendim yaşamış gibi okudum.
Geçmiş olsun.
Direkt para iadenizi alın. Ben bunu öneririm. Bırakın bilgisayarı falan.
Bunlar tüzel kişilik. Kalpleri yok. 1 kuruş bile kâr ederlerse kâr kârdır derler.
Sen kendi konunu çok önemsiyorsun ve senin konun üzerine odaklanacaklar sanıyorsun ama hayır, günde kim bilir kaç tane sipariş geliyor ve kim bilir sizin gibi kaç kişi olumlu ya da olumsuz onları arıyor. Yani siz para iadesi istemedikçe hatta gerektiğinde THH başvurmadıkça seni oyalayacaklar.
Merhabalar, Gaming GEN TR'nin benim sorunumu artık çözmesini istiyorum. Sipariş numaram: 77113 (CYBER-10400F) VIDEO ve FOTOĞRAFLAR EN ALT KISIMDA EKLER BÖLÜMÜNDE BİR SÜRÜ FOTOĞRAF MEVCUT. VİDEOLAR ; 1-) = Yurtiçi Kargo getirir getirmez KOLİ İNCELEMESİ 1 2-) = Ürünün nasıl geldiğine...
forum.donanimarsivi.com
Gaming.gen.tr şikayet, iletişim, Gaming.gen.tr yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Gaming.gen.tr için yazılan tüm şikayet ve kull...
www.sikayetvar.com
Para iadenizi isteyin.
Kredi kartı ile ödediyseniz ters ibraz işlemi için bankanızı arayın ve bankanız o parayı onlardan alsın sizin hesabınıza geçirsin
Ne olursa olsun paranızı alın ve başka bir yerden sistem alın.
Game garaj'dan 2 ay önce sistem aldım hiçbir sorunu yok.
Mahalleden arkadaşa 1650 super r5 3500'lü sistem aldık tam 5 gün oldu ve hiçbir sorun yok
Ayrıca şikayetvar olsun sitelerinde canlı destek hizmeti olsun her açıdan iyi görünüyorlar.