rookie27
80+ Gold
SSD biçimlendirip temiz bir Windows kurup tekrar deneyebilirsiniz. Windows veya yazılım kaynaklı gibi geldi. Hemen bir format atıp test ederseniz. Duruma göre sorun çözülmez ise iade veya servise yollarsınız.Arkadaşlar merhaba, sistemi geçen hafta sipariş ettim bugün elime ulaştı. Ekran kartını taktıktan sonra sistemi çalıştırdım. Kendileri windows kurulumu gerçekleştirmiş, ssd üzerinde (aktif değil, satın almadım) sonrasında bende ekran kartı driver güncellemesi yaptım. Soru şuki bilgisayar kullanılamayacak derecede kasıyor. Daha açılışta tuf gaming yazısından başlayan takılma ile sistem ortalama 2 dakikada açılıyor.
Bir kere no signal hatası ile karşılaştım çok kastığı esnada. 144hz üzerinde furmartta yaptığım testte 400 puan gibi komik bir puan alıyor sistem. Özetlemem gerekirse, bilgisayar kullanılamayacak şekilde kasıyor. Yeri geliyor mouse takılıyor yeri geliyor klavye geriden geliyor. Anladığım konular olmadığı için yardımınıza ihtiyacım var. Farklı bir driver mi kurmalıydım acaba?
Şuan mesajı bu bilgisayardan yazıyorum, sayfayı aşağı kaydırmakta dahi zorlanıyorum.
Dip not: sinerjiye tam 1 saat 27 dakika telefonda beklememe rağmen ulaşamadım inşallah yarına.. Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim iyi akşamlar.
Sistemin Özellikleri
MSI TUG Gaming 550m plus
Corsair 32 GB(2x16) Vengeance LPX 3600MHz CL18 DDR4 RAM (CMK32GX4M2Z3600C18)
Kingston 500GB A2000 NVMe okuma 2200 MB-yazma 2000 MB M.2 SSD (SA2000M8/500G)
PC toplama montaj ve test hizmeti.
AMD Ryzen 5 5600X 3.70 GHz 6 çekirdek 35MB AM4 7nm işlemci >>>> tray olmayan kutulu stok fanlı versiyonu seçtim.
Zotac GeForce RTX 3060 Ti Twin Edge OC LHR 8 GB GDDR6 256 bit ekran kartı.
Scythe Mugen 5 soğutucu
Seagate 1TB Barracuda 64MB 7200RPM (ST1000DM010) hard disk.
ilgin alakan için çok teşekkür ederim hocam.@Abdullah Hacıgül
Firma ile iletişime geçmen belki çok daha rahat olur. Acaba bu arkadaşa yardımcı olabilecek misin abdullah abi? Sorunun kaynağını bulamadık forumdakiler olarak.
tamamen sıfırla pc yi kendin driverlarını yükleArkadaşlar merhaba, sistemi geçen hafta sipariş ettim bugün elime ulaştı. Ekran kartını taktıktan sonra sistemi çalıştırdım. Kendileri windows kurulumu gerçekleştirmiş, ssd üzerinde (aktif değil, satın almadım) sonrasında bende ekran kartı driver güncellemesi yaptım. Soru şuki bilgisayar kullanılamayacak derecede kasıyor. Daha açılışta tuf gaming yazısından başlayan takılma ile sistem ortalama 2 dakikada açılıyor.
Bir kere no signal hatası ile karşılaştım çok kastığı esnada. 144hz üzerinde furmartta yaptığım testte 400 puan gibi komik bir puan alıyor sistem. Özetlemem gerekirse, bilgisayar kullanılamayacak şekilde kasıyor. Yeri geliyor mouse takılıyor yeri geliyor klavye geriden geliyor. Anladığım konular olmadığı için yardımınıza ihtiyacım var. Farklı bir driver mi kurmalıydım acaba?
Şuan mesajı bu bilgisayardan yazıyorum, sayfayı aşağı kaydırmakta dahi zorlanıyorum.
Dip not: sinerjiye tam 1 saat 27 dakika telefonda beklememe rağmen ulaşamadım inşallah yarına.. Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim iyi akşamlar.
Sistemin Özellikleri
MSI TUG Gaming 550m plus
Corsair 32 GB(2x16) Vengeance LPX 3600MHz CL18 DDR4 RAM (CMK32GX4M2Z3600C18)
Kingston 500GB A2000 NVMe okuma 2200 MB-yazma 2000 MB M.2 SSD (SA2000M8/500G)
PC toplama montaj ve test hizmeti.
AMD Ryzen 5 5600X 3.70 GHz 6 çekirdek 35MB AM4 7nm işlemci >>>> tray olmayan kutulu stok fanlı versiyonu seçtim.
Zotac GeForce RTX 3060 Ti Twin Edge OC LHR 8 GB GDDR6 256 bit ekran kartı.
Scythe Mugen 5 soğutucu
Seagate 1TB Barracuda 64MB 7200RPM (ST1000DM010) hard disk.
Merhaba hocam, bu işlemler yapıldı bilinen çoğu yöntem ile denemeler yapıldı. Firma bunların sonunda benden cihazı istedi.tamamen sıfırla pc yi kendin driverlarını yükle
Umarım değiştirirlerYaklaşık 2 saat önce firma yetkilisi tarafından arandım. Kendisi sağ olsun ilgileniyor.
Sıfır olarak aldığım cihazda ekran kartın da problem olduğu söylendi, zotac marka kart servise gönderilecekmiş. Oradan çıkan karara göre Sinerji yardımcı olacağını belirtti. Kart üzerinde ufak minik bir hasar gösterildi bana sinerji tarafından bende açılış videosunu ileterek aynı durumun geldiğinde de olduğunu göstererek belirttim.
Marka farketmeksizin herhangi bir yerden alışveriş yapan arkadaşlara naçizane tavsiyem her aşamayı, herseyi video ve fotoğraf çekerek gerçekleştirmeleri.
Konuya ilk defa @Abdullah Hacıgül , Abdullah beyi etiketliyorum. Bu noktadan sonra hangi durumda ne yapmalıyım tecrübelerini aktarırsa çok memnun olurum. Herkese iyi çalışmalar dilerim.
İnşallah hocam beklemedeyim maalesef.Umarım değiştirirler
Valla hocam tavsiye veremeyeceğim ama sayende ders çıkardım DA-S2 sistemin bir kaç saat önce eve gelmiş şu an şehir dışındayım kutuları olsun kurulumu olsun bunları yaparken her şeyi videoya alacağım teşekkürlerİnşallah hocam beklemedeyim maalesef.
Bu tarz bir süreci tecrübe eden arkadaşlar var mı acaba aramızda? Beklemeyle birlikte kendini korumak adına şunu yapabilirsin gibi bir tavsiyeye ihtiyacım var açıkçası..