Sinerji Bilgisayar ADAMDIR

kelepçeliyolar anakartı ekran kartına bence ayrı gönderilmesi daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam takarsınız ne var ekran kartı takmakta ayrı gönderilmesi kesinlikle daha iyi
hocam ekran kartını takarım da öyle bi seçenek yok ya hepsini monteli gönderecek yada hepsini montesiz gönderecek.

Gecen sene aldım ekran kartı takılı geliyor.
ekran kartı zarar gördü mü peki kargoda?

Kim ne derse desin Sinerji varken Teknobiyotik İtopya İncehesap falan hikâye...

hocam ekran kartını takarım da öyle bi seçenek yok ya hepsini monteli gönderecek yada hepsini montesiz gönderecek.

ekran kartı zarar gördü mü peki kargoda?
hocam zaten montaj parası verdiğinizde sistem takılı geliyor ekran kartı kutusunda geliyor bu diğer firmalar için de geçerli ama sinerji ekran kartını kelepçeliyor sen de kelepçeyi kesiyorsun ama bence adamlara de ki benim ekran kartımı monteleme kutusunda durması varken %50 riske girmek bence mantıksız tabii ki senin tercihin şimdiden hayırlı olsun

peki sinerji de itopya daki gibi ekran kartı montesiz kargolansın diye bi seçenek var mı?
müşteri temsilcisiyle sipariş verdikten sonra sipariş numaranı söylersin hocam ben ayrı istiyorum dersin öyle gönderirler

İncehesaptan 19 gün önce aldığım ekran kartının hâlâ kargoya verilmediği şu günlerde sinerji bilgisayardan 1188tlye aldığım 3500x TRAY işlemcinin yanında sürpriz şekilde wraith prism gönderdiler elime 3 gün içinde ulaştı kargo ambalajı kusursuz paketlenmişti daha önceki aldığım sistemi de sinerji bilgisayardan almıştım ondan da çok memnunum İncehesaptan yaptığım ilk alışverişte 19 gün bekledim işte kalite farkı böyle bir şey 100 lira fazla veririm İncehesaptan alacağım ürünü sinerjiden alırım bundan sonra.

O soğutucunun gelmesi normal çünkü 3500X in soğutması o, ama evet Sinerji kaliteli mağazadır tüm sistemi ordan topladım sorun olmadı, müşteri hizmetleri de iyi. Yeni yükselişte ki bir mağaza sanırım umarım sapıtmazlar :).

O soğutucunun gelmesi normal çünkü 3500X in soğutması o, ama evet Sinerji kaliteli mağazadır tüm sistemi ordan topladım sorun olmadı, müşteri hizmetleri de iyi. Yeni yükselişte ki bir mağaza sanırım umarım sapıtmazlar :).
Yeni mi?

Kimse haksız yere kimseyi suçlamaz.

Bir malı satıyor isen dediğin ürünü dediğin zaman içerisinde göndermek zorundasın.Sen para kazanıyorsun yoğunsun diye ben mağduriyet yaşayamam.Ben ürünü bedavaya almamışım.Parasını vererek almışım.Onun için kötülemeyin etmeyin diyen insanlar yanlış düşünüyorsunuz. Gözlerini para bürümüş.Madem paketlemen eksik veya sorunlu sıkıntılı günler stoğunu ona göre satışa çıkart.Elindekileri kargola ondan sonra yeniden stok aç.Olmaz niye sıcak para her şeyin önüne geçer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,105
Üyeler
189,390
Son üye
tvpaneltamircisi
Geri