Sinerji Bilgisayar ADAMDIR

.cMc.

80+
Reaksiyon skoru
144
İncehesaptan 19 gün önce aldığım ekran kartının hâlâ kargoya verilmediği şu günlerde sinerji bilgisayardan 1188tlye aldığım 3500x TRAY işlemcinin yanında sürpriz şekilde wraith prism gönderdiler elime 3 gün içinde ulaştı kargo ambalajı kusursuz paketlenmişti daha önceki aldığım sistemi de sinerji bilgisayardan almıştım ondan da çok memnunum İncehesaptan yaptığım ilk alışverişte 19 gün bekledim işte kalite farkı böyle bir şey 100 lira fazla veririm İncehesaptan alacağım ürünü sinerjiden alırım bundan sonra.

Ekler

• IMG_20200504_105634.webp
    IMG_20200504_105634.webp
    1.4 MB · Hit: 127
Sinerji benim de sevdiğim ve güvendiğim bir site. Jestleri bence çok hoş olmuş. Ama sadece bu aralar sıkıntı yaşadı diye bir firmayı da kötülemek doğru değil bence.

pc alanlar var mı sinerji den ekran kartı nı da takıp mı gönderiyorlar?

PC alanlar var mı sinerji den ekran kartı nı da takıp mı gönderiyorlar?
ben parçalar halinde almıştım kendim kasa işlemci ram anakart hiç sıkıntı yaşamadım hocamın dediği gibi 3 gün içinde gelmişti tabi o zaman korona denen meret yoktu :D

Ben montajsiz aldım fakat ekran kartını hiçbir firma takıp göndermiyor sanırım çok tehlikeli anakart için
sinerji bilgisayarın youtube kanalına gittim.Son videonun altına ekran kartını da monte edip mi gönderiyorsunuz yazdım."Evet" dediler.Kargoda zarar görmesin diyince "tüm güvenlik önlemlerini alıyoruz" dediler. Zarar görür mü parçalar?

sinerji bilgisayarın youtube kanalına gittim.Son videonun altına ekran kartını da monte edip mi gönderiyorsunuz yazdım."Evet" dediler.Kargoda zarar görmesin diyince "tüm güvenlik önlemlerini alıyoruz" dediler. Zarar görür mü parçalar?

Montajsiz istersen o şekilde gönderirler bence müşteri ile ilgileniyorlar yinede bı sor almadan önce

Montajsiz istersen o şekilde gönderirler bence müşteri ile ilgileniyorlar yinede bı sor almadan önce
sordum işte ekran kartını da monteli mi gönderiyorsunuz dedim evet dediler.Virüs de var dışarı çıkamıyorum ben de takmayı bilmediğim için monteli gönderilmesini istiyorum ama ekran kartı da monteli gelince zarar görebilir diye düşünüyorum.

sordum işte ekran kartını da monteli mi gönderiyorsunuz dedim evet dediler.Virüs de var dışarı çıkamıyorum ben de takmayı bilmediğim için monteli gönderilmesini istiyorum ama ekran kartı da monteli gelince zarar görebilir diye düşünüyorum.
kelepçeliyolar anakartı ekran kartına bence ayrı gönderilmesi daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam takarsınız ne var ekran kartı takmakta ayrı gönderilmesi kesinlikle daha iyi

Bende ıncehesaptan 19 nisanda guncellestirerek hazır sistem siparişi verdim 10 günde montaja geçtiler şuan ise hala montajda kargolanmasini bekliyorum. Böyle saçmalık olmaz.

İncehesaptan 19 gün önce aldığım ekran kartının hâlâ kargoya verilmediği şu günlerde sinerji bilgisayardan 1188tlye aldığım 3500x TRAY işlemcinin yanında sürpriz şekilde wraith prism gönderdiler elime 3 gün içinde ulaştı kargo ambalajı kusursuz paketlenmişti daha önceki aldığım sistemi de sinerji bilgisayardan almıştım ondan da çok memnunum İncehesaptan yaptığım ilk alışverişte 19 gün bekledim işte kalite farkı böyle bir şey 100 lira fazla veririm İncehesaptan alacağım ürünü sinerjiden alırım bundan sonra.
Hocam 400 TL'lik soğutucuyu bedavaya göndermişler nasıl oluyor ya :D

Geri