Arama sonuçları: *

1. ensarxx

Hepsiburada tıkla kazan aktif

10 tl çıktı şuan mesela, cüzdanda gözüküyor. 10 tl lik bynogame kodu almaya çalışıyorum. Nasıl kullanacağım ? Böyle bir seçenek göremiyorum. Sadece yukarıda bir hepsipay logosu var.
  2. ensarxx

Sinerji güvenilir mi?

isterseniz iletişime geçin, bilgi alın.
  3. ensarxx

Sinerji güvenilir mi?

güvenli :)
  4. ensarxx

Vatan Yapay Zeka Zeki

zeki elinde ne varsa yapıştırıyor galiba :)
  5. ensarxx

Vatan Yapay Zeka Zeki

İlk defa karşılaştım, çok şaşırdım yeni sanıyordum. Pek popüler bir pc toplama sihirbazı değil galiba.
  6. ensarxx

Vatan Yapay Zeka Zeki

Vatan, bilgisayar toplama sihirbazını eğlenceli hale getirip şu şekilde bir şey yapmış https://zeki.vatanbilgisayar.com/ Yapay zeka olduğu yazıyor fakat yapay zekaya dair bir şey göremedim. Belli parametreleri alıp değerlendiriyor ve hazır cevaplar veriyor :) Deneyebilirsiniz, yararlı olur mu...
  7. ensarxx

BuketHome güvenilir mi

8. ensarxx

Ölü Piksel İade Süreci, HP değişim yapıyor mu ?

Tam piksel hatası, ekranda görülen parlak beyaz bir nokta veya kolaylıkla fark edilen siyah bir noktadır. HP'nin monitör teknik özelliklerine göre tam piksel hatalarına izin verilmez. olarak bahsedilmiş
  9. ensarxx

piksel ekranın tam ortasında, o yüzden görmezden gelinmiyor. Ölü piksel tam piksel hatası mı oluyor ? Bu ne tür bir piksel hatası ?
  10. ensarxx

Hepsiburada üzerinde bir satıcıdan HP x24ih monitör aldım, monitör elime ulaştı ve ekranın tam ortasında ölü piksel vardı. Firma ile iletişime geçtim ve garantiye gitmesi gerektiğini söylediler. Sıfır olarak aldığım ürünün garantiye gitmesini istemiyordum, Hepsiburada üzerinden iade talebi...
  11. ensarxx

Hepsiburada 50₺ indirim

visa indirimi eylülde geçerli olmuyor muydu, bu arada dediğiniz gibi farklı hesaptan aynı kart ile alışveriş yaptım mobilde 50 tl indirim kullandım sıkıntı olmadı.
  12. ensarxx

GİTTİGİDİYOR İKİNCİ EL SİTESİ Mİ?

Araştırın ayrıntılarını.
  13. ensarxx

Öyle oluyor işte, şahıs olarak satış yapabiliyorsun :)
  14. ensarxx

Hayır, şirkete ihtiyacın yok. 1628280539 Şahıslar satış yapabiliyor
  15. ensarxx

Insagramdaki @_gumrukiletisim sayfası güvenilir mi?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/bu-sayfa-dolandirici-mi.391207/ :) yan çar mı açmışlar
  16. ensarxx

Trendyol Kulaklık İade

edilmiyor diye biliyorum
  17. ensarxx

Sizce nasıl bir drone almalıım

corby geç, dji tello alabilirsin 1624620010 giriş seviyesi olarak 1624620136 500 ü geçmeyen havada sabit kalacak, dayanıklı,hafif esintide uçup gitmeyecek ve kaliteli çekim yapacak drone alamazsınız. parametreleriniz 4 5k lık drone lar ile uyuşuyor.
  18. ensarxx

Bu sayfa dolandırıcı mı :)

Bu fiyatlar ne böyle, yorumlar vs bana sahte gibi geldi, yorumunuz nedir https://instagram.com/elektronikgumruk?utm_medium=copy_link
  19. ensarxx

Sizce Oyuna Para Vermek Mantıklımı?

Korsan oyun indirmek hırsızlıktır. Oyuna para vermek gerektiğini oyun geliştirmeye başlayınca daha iyi anladım. Ekmeğe para vermek mantıklı mıdır diye bir soru olmayacağı gibi oyuna para vermek mantıklı mıdır diye bir soru olmaz. Vicdanınıza kalmış.
Top Bottom