Dostum sağlam heyecanlanmışsın herhalde hayırlı olsun şimdiden gelir merak etmemerhaba sinerji salı günü sipariş verdim 7 gün oldu evimiz daha gelmedi bekliyorum sinerji almak güvenli mi
Henüz kargoya verilmediği için merak ediyorum.güvenli
Dostum sağlam heyecanlanmışsın herhalde hayırlı olsun şimdiden gelir merak etme
teşekkür ederim evet tabii ki heyecanlıyım çünkü kasayı yeni aldımDostum sağlam heyecanlanmışsın herhalde hayırlı olsun şimdiden gelir merak etme
isterseniz iletişime geçin, bilgi alın.Henüz kargoya verilmediği için merak ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkür ederim evet tabii ki heyecanlıyım çünkü kasayı yeni aldım
güvenilir, bilgisayar toplamıştım oradanmerhaba sinerji salı günü sipariş verdim 7 gün oldu evimiz daha gelmedi bekliyorum sinerji almak güvenli mi
Bende ilk defa hazır sistem aldım sinerjiden 1 hafta geçmeden ramin teki bozuldu sistemi gönderdim geri bugün geldi kasanın arka ızgaraları ve vida girişleri yamulmuş ve hatayı düzeltmeden göndermişler sinerjiden haberin olsun.Müşteri hizmetleri 1 saat bekletiyor aradığımda.İade etmeyi düşünüyorum.Henüz kargoya verilmediği için merak ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkür ederim evet tabii ki heyecanlıyım çünkü kasayı yeni aldım
güvenlimerhaba sinerji salı günü sipariş verdim 7 gün oldu evimiz daha gelmedi bekliyorum sinerji almak güvenli mi