Arama sonuçları: *

1. fgoren

İnce hesapta taksitlendirme kısmı

Kredi kartına taksit yapılıyor kart bilgilerini girdikten sonra
  2. fgoren

Şok Market 111k Pc Rtx4090

Tüm pclere veriyolar onu yoksa anakartta var zaten bluetooth hhsnfnv
  3. fgoren

!!Dolandırılmayın!! sahibinden.com benzeri site yapmışlar

Biri de bana denk geldi geçenlerde ptt kontrollü kargoyla göndereyim diyor ama parayı ödedikten sonra kontrol edebiliyosunuz ve para adama geçiyor otomatik bu da ptt nin bir açığı sanırım
  4. fgoren

Dolap Satış yapılır mı??

Seri numarasıyla videoya al senin adına faturalıysa ve garantisi varsa sorun olmaz zaten alırken de satarken de Dün laptop aldım dolap üzerinden bir problem yaşamadım
  5. fgoren

Kargocu Hasarlı Kutu Bıraktı Ve Gitti Ne Yapmalıyım?

Video ile açın kesintisiz kayıt alın, bir hasar olacağını sanmıyorum geçmiş olsun
  6. fgoren

İtopya 14 günlük iade hakkımı gasp etmeye çalışıyor

Kutu açıldıysa almamaları doğru karar ama kutu açılmadığı halde böyle davrandıysa firma thh sizin leyhinize karar verecektir
  7. fgoren

🔥İndirim Sweatshirt Hoodie 59'TL

3 saniye sürdü teşekkürler koca yürekli insan
  8. fgoren

(ÇÖZÜLDÜ) Gaming.gen.tr Fatura Tutarı Dolandırıcılığı !

Ben de sistem almıştım bunlardan aynı şekilde ekran kartı fiyatı olması gerekenin çok altındaydı bundan sonra sitesine bile girmem
  9. fgoren

Nays nasıl kullanilir?

Uygulamayı indir ordan kayıt olabilirsin kampanyalar kısmında güzel şeyler var İşbank hesabınız varsa hesabınızı onaylattığınuzda daha güzel olur
  10. fgoren

gaming.gen.tr güvenli midir?

Bunu yazmaya gelmiştim ama ben o kadar uzun yazmazdım :) güzel firmalar var ama saolsunlar zam yapmayı pek bi seviyorlar
  11. fgoren

böyleydi ama sepete eklediğimde stok bitti dedi malesef. Vento kasalar biraz düşük kalite malzeme olarak zaten kullanan varsa yardımcı olabilir ama bana vg04f göndermişlerdi güzel görünüyor ama dandik hissettiriyordu malesef
  12. fgoren

Asus muydu kart hocam 1674339172 Vg15fe şuan sistemin kendi standart kasası olaran görünüyor
  13. fgoren

Amazondan laptop almak

Garantisi var mı derken? Amazon satıcılı ürünler şuan türkiyede alışveriş yapılacak en güvenli yer. Hangi modeli almayı düşünüyorsun
  14. fgoren

Crocs terlik orjinal midir

Bu tarz sitelerde orijinal fiyatına aldığınız ürün bile sahte olabiliyor bu mu olmayacak hocam
  15. fgoren

Dolap artık çöktü ...

Komisyon miktarı hâla düşük bence kullanılabilir. Enflasyonun arttığı bu günlerde gayet makul. Satıcının komisyonunu arttırmak yerine alıcıya da hizmet bedeli eklemişler sadece 6₺ Daha birkaç gün önce satış yaptım. Malum sarı siteden daha makul bence.
  16. fgoren

Arkadaşlar WOW marka oyuncu koltuğu hakkında bilginiz var mı ??

Bu fiyatlar verilmez bence noname bir koltuğa ayrıca deri olduğu için er geç dökülecek kumaş almak daha mantıklı olabilir
  17. fgoren

Hepsiburada siparişim ne zaman gelecek?

Farklı satıcılardan olduğu için kargolar ayrı ayrı gelecek. Burada yazan tarihler değişkenlik gösterebilir ama büyükşehirdeysen 1 günden fazla sapma olmaz
  18. fgoren

itopya depodan teslimat

Kargo barkodu oluşturulması biraz zaman alabiliyor gece tekrar kontrol et muhtemelen kargodadır boş yere gitme oraya kadar bidaha kargo yola çıktıktan sonra da adres değişikliği yapabilirsin
  19. fgoren

Yardım Amazon.com.tr den aldığım Logitech F710 böyle geldi ne yapmalıyım?

O taraflarda çok oluyor bu muhabbetler o yüzden dedim
  20. fgoren

Yardım Amazon.com.tr den aldığım Logitech F710 böyle geldi ne yapmalıyım?

Kaçak veya çalıntı olabili fatura da yoksa muhtemelen böyledir
Top Bottom