Neler Yeni

Dolap Satış yapılır mı??

_Ali_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ali Can
Xbox satmak istiyorum dolaptan fakat bir parçasının alınıp geri gönderilmesinden veya bozup geri gönderilmesinden dolayı çekiniyorum. Bir sorun olur mu ya da olursa yapabileceğim bir şey var mı?

Eric Cartman

80+ Bronze
Xbox satmak istiyorum dolaptan fakat bir parçasının alınıp geri gönderilmesinden veya bozup geri gönderilmesinden dolayı çekiniyorum. Bir sorun olur mu ya da olursa yapabileceğim bir şey var mı?
Adamın elinde sattığın ürünün bozuk olanından vardır, senin çalışan ürününü alıp bozuğu yerine koyup gönderir. Bu gibi durumlarda cihazın ve kutunun üzerinde yer alan seri numaraları gösterir video çekip delil olabilecek her şeyi kayıt altına alabilirsin illaki satıcam dersen. Yine de bu dediğim tarz işlerle alakası olmayan tüketiciler de var. Olay tamamen şansa bağlı, nasıl bir insana denk geldiğine bağlı.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Ben de gamepadimi dolap üzerinden almıştım bi sorun yaşamadım

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
videoya al ürününü seri numarasına kadar çek videoya çalışır halde gönder bozup gönderirse siteye itiraz et itirazın kabul olmazsa tüketici haklarına falan ver fazlasıyla alırsın paranı

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Seri numarasıyla videoya al senin adına faturalıysa ve garantisi varsa sorun olmaz zaten alırken de satarken de

Dün laptop aldım dolap üzerinden bir problem yaşamadım

Top Bottom