Neler Yeni

Teknobiyotik alışveriş yapmalı mıyım

Yseyrek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Yasin Seyrekoğlu
Teknobiyotikten işlemci aldım pinleri yamuk gönderdiler iade istediğimde ise kullanıcı hatası diyolar daha kutusunu açtım baktım yamuk elimde videosuda vardı iade kabul etmediler hemde 15 gün yasal hakkım olmasına rağmen hakem heyetine başvurup 2 ay sonra aldım paramı birde inceleme için almışlardı ürünü geri gönderirken karşı ödemeli kargo olarak gönderdiler :) böyle şakacı bı firma işte

draqla

80+
Teknobiyotikten işlemci aldım pinleri yamuk gönderdiler iade istediğimde ise kullanıcı hatası diyolar daha kutusunu açtım baktım yamuk elimde videosuda vardı iade kabul etmediler hemde 15 gün yasal hakkım olmasına rağmen hakem heyetine başvurup 2 ay sonra aldım paramı birde inceleme için almışlardı ürünü geri gönderirken karşı ödemeli kargo olarak gönderdiler :) böyle şakacı bı firma işte
Geçmiş olsun 100 200 kar etcez diye aylarımızı kaybediyoruz işte. Keşke bu durumda bir ceza uygulansa da kafasına göre hareket edemezler. Ya tutarsa diyip iade kabul etmiyorlar yanlış ürün yolluyorlar. Nasıl olsa hiçbir zararı yok onlara.

Yseyrek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Yasin Seyrekoğlu
Geçmiş olsun 100 200 kar etcez diye aylarımızı kaybediyoruz işte. Keşke bu durumda bir ceza uygulansa da kafasına göre hareket edemezler. Ya tutarsa diyip iade kabul etmiyorlar yanlış ürün yolluyorlar. Nasıl olsa hiçbir zararı yok onlara.
Ceza uygulanıyor hocam 700 800 TL gibi dosya ücretleri masrafları teknobiyotik ödemişti sanırım. Ben aldığımda teknobiyotikten çok şikayet yoktu piyasada 1 buçuk sene önceydi sanırım bıkac kişi görsem mağdur olan almazdım şimdide milletin canı yanmasın diye uğraşıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
doğan yücel
Hocam en garantisi öyle bende bu şekilde yapyorum ne alırsam alayim kutudan çıkarıp çalışana kadar vodeoya alıyorum herkese tavsiyem

Top Bottom