Neler Yeni

Teknobiyotik alışveriş yapmalı mıyım

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
aynı şey teknobiyotikte yok hocam. Tahminimce Galax kart alacaksın , gaming gen Galax ın resmi Türkiye distribütörü. Bu sebeple 500 fazla verip değişim garantili ürün almak çok daha mantıklı.
teknobiyotikte resmî distribütörü, hatta gaming gen tr den çok daha öncedir bunu yapıyorlar.

draqla

80+
Kesinlikle gaming gen tr. TB de ürün desteği konusunda çok kötü bir deneyimim oldu. Yarı fiyatına falan olmadığı sürece o siteyi kullanmam.
500 TL fazla verip Gaming Gen den alacağım. Teknobiyotik alışveriş yapmadan midemi bulandırdı.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,946
İsim
Mehmet Aslan
Biliyorum o yüzden arkotek attım zaten sitelerinde yazıyor hala distribütör oldukları. Benim korktuğum nokta Gaming Gen şikayet var karnesi daha kötü teknobiyotikten. Marka güzel de distribütör seçerken hiç dikkat etmemişler sanırım.

Ayrıca servis onay vermeden birebir değişim yapacaklarını sanmıyorum.

Sonuç olarak ya Gaming Gen den alacağım ya da vatandan GIGABYTE marka alacağım.
hocam distribütör zaten ürün üzerinde tamir, değişim vs. yetkisi olan firma demek. Markayla tedarik anlaşmaları var yani değişim yetkileri de var. Tercih yine sana kalmış tabi ama çokta dert edilecek bir şey değil bu garanti mevzusu. Nvidia çipin kendi kendine arıza vermesi çok küçük bir ihtimal.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
500 TL fazla verip Gaming Gen den alacağım. Teknobiyotik alışveriş yapmadan midemi bulandırdı.
Ben alışveriş yaptım sorunum olmadı ama hiç iade işlemi vs olup sorun yaşamadım o yüzden destekleri nasıl bilmiyorum.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,946
İsim
Mehmet Aslan
teknobiyotikte resmî distribütörü, hatta gaming gen tr den çok daha öncedir bunu yapıyorlar.
Artık ana tedarikçi değiller sanırım. Daha önceden anlaşmalı olduklarını biliyorum.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Gaming Gen den mi yaptınız?
Hem gaming gen hemde teknobiyotik, bahsettiğim firma teknobiyotikti ama yukarıda. Tabii hangisini tavsiye edersin dersen gaming gen derim instagramdan yazdığımda bile geri dönüş almıştım

buff

80+
Ben hem kasa hem de soğutucu aldım. Çok hızlı kargolandı ve ulaştı.

ByJante

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Burak Kiremitçi
Teknobiyotikden alıcaksanız e ticaret platformu üzerinden sipariş verebilirsiniz.Kendi sitesinden alınca anakartı kutusuz 2 karton parçasının arasına koyup yolluyorlar malesef.Sıfır diye aldığım anakartın siparişi,

Ekler

• Screenshot_20240527-073049_Chrome.jpg
    Screenshot_20240527-073049_Chrome.jpg
    79.7 KB · Hit: 30
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
doğan yücel
Ben alışveriş yaptım sorunum olmadı ama hiç iade işlemi vs olup sorun yaşamadım o yüzden destekleri nasıl bilmiyorum.
Hocam aynı gün teslimat diye kasa ve güç kaynağı aldm salı günü neredeyse bir hafta oldu kargoya vermediler arıyorum 20 dk çalyor acan yok teknik destek den yazyorun konu kapandı diyor boyle bir rezil yer olmuş daha önce 10 defa alışveriş yaptm boyle şey yaşamadm

draqla

80+
Hocam aynı gün teslimat diye kasa ve güç kaynağı aldm salı günü neredeyse bir hafta oldu kargoya vermediler arıyorum 20 dk çalyor acan yok teknik destek den yazyorun konu kapandı diyor boyle bir rezil yer olmuş daha önce 10 defa alışveriş yaptm boyle şey yaşamadm
Mecbur kalmadıkça böyle firmaları kullanmamak gerekiyor demek ki. Herkes ağzı yanana kadar alışveriş yapmış başıma gelmez diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,589
Üyeler
166,237
Son üye
süprizbozan
Top Bottom