Arama sonuçları: *

1. frknhrmnc

soğuk tutması için termos önerisi 1.5 litre

Soğuk tutmada hepsi çok iyi. Birazda buz atarsın. Beğendiğini al hepsinden memnun kalırsın.
  2. frknhrmnc

Çözüldü✓ BSZ Elektronik güvenilir mi ?

Acayip sahte var bunlarda mutlaka güvenilir bir mağazadan al.
  3. frknhrmnc

Yardım İptal ettiğim kartımdaki puanları nasıl kullanabilirim?

Merhabalar. Kartımda şüpheli işlemler olduğu için geçen hafta iptal ettirmiştim. Ancak bugün maxipuanlarımı kullanmadığımı farkettim kartım henüz gelmedi eski kartımda kullanıma kapatıldı. Tanımlı maxipuanları kullanmanın bir yolu var mı? Sanal kart oluşturmaya çalıştım ama kartınız yok dedi.
  4. frknhrmnc

Motor kask önerisi yaparmısınız

Her mağaza her bedeni yok malesef. Kafa çevrenizi ölçüp kask bedeninizi bulduysanız bedene göre link atayım
  5. frknhrmnc

Motor kask önerisi yaparmısınız

Mt hummer kullanıyorum dot sertifikalı sağlam ve güzel olduğunu düşünüyorum. Hjc c70 veya c10 gibi kaskları düşünebilirsin. İki kaskı yan yana koysan ls2lerin kalitesiz olduğunu görürsün. Deneme imkanın varsa deneyerek al.
  6. frknhrmnc

Çekilişlerden bir şey kazanan var mı?

Kasa her zaman kazanır. Bu oyunlar malesef ülkemiz şartlarında insanlara hayal satmanın ötesine geçmiyor. Kendinizi kaptırmayın.
  7. frknhrmnc

ilk defa alınacak bir hediye

Çiçek.
  8. frknhrmnc

Yardım Hawk Cumartesi Günü Çalışıyor mu ?

Kargo sistemleri biraz yavaş. Büyük ihtimal pazartesi gönderilir. 1676645024 Koltuk elime ulaştıktan 20 gün sonra bile siparişiniz kargoda diye görünüyordu.
  9. frknhrmnc

HAWK'ın hangi koltuğu alınır?

Hawk future kullanıyorum çok memnunum.
  10. frknhrmnc

İtopya.com güvenilir mi?

Ben bu sene alışveriş yapmaya başladım çok memnun kaldım neredeyse her şeyi oradan aldım.
  11. frknhrmnc

Koltuk Önerisi Lazım

Hawk future ile fab serisi arasında çok fark var mıdır?
  12. frknhrmnc

Yardım Amazon Sipariş İptali

Yurtdışı siparişlerde iptal edilmediği durumlar oluyor. Kargo yola çıktıysa iptal edemiyorsun iade edebiliyorsun.
  13. frknhrmnc

(İPTAL EDİLDİ )Trendyol Steam 100 TL Cuzdan kodu 1TL!!!

Olsun Türkiye şartlarında bizde bir aksiyona dahil olmuş olduk. :p
  14. frknhrmnc

🔥İndirim İtopya'nın Efffsane Kasım İndirimi ve Ürünler

Teşekkürler ama hepsiburada üzerinden 500 tl gibi bir fiyata satılıyordu. Burada fiyat avantajı kalmamış.
  15. frknhrmnc

🔥İndirim İtopya'nın Efffsane Kasım İndirimi ve Ürünler

Banada klavye lazım. Fiyat performans bir tane denk getirsek keşke. @Abdullah Hacıgül hyperx'e bir stok güncellemesi yapılsa keşke. 500 liradan alamadım kaçırdım.
Top Bottom