Oradan bir şey çıkmadı ama tokiye başvurmuştuk kuradan çıktı bizHepsiburada ve Trendyol gibi sitelerdeki çekilişlere katılıp bir şeyler kazanan var mı?
2.5mlik arabaya 5mlik bilet koyuyor tabi kazanırKasa her zaman kazanır. Bu oyunlar malesef ülkemiz şartlarında insanlara hayal satmanın ötesine geçmiyor. Kendinizi kaptırmayın.
100 liralık ürün için 200 liralık bilet satılıyor kasa tabii ki her zaman kazanır. Özellikle Trendyol'dan sürekli bildirim geliyor. Ben de acaba bu çekilişlerden bir şey kazanan var mı merak ettim.Kasa her zaman kazanır. Bu oyunlar malesef ülkemiz şartlarında insanlara hayal satmanın ötesine geçmiyor. Kendinizi kaptırmayın.
ekşi sözlükte trendyol şanslı çekiliş başlığında kazananlar var anladığım kadarıyla talihliler izin verirse kim olduğunu gösteren paylaşımlar yapıyorlar benim ablama ipad çıkmıştı o zaman gönderdikleri kağıtta instagram hesapları vardı orada bir sürü izin veren kazanan insanların videoları var link100 liralık ürün için 200 liralık bilet satılıyor kasa tabii ki her zaman kazanır. Özellikle Trendyol'dan sürekli bildirim geliyor. Ben de acaba bu çekilişlerden bir şey kazanan var mı merak ettim.
ekşisözlüğün linkini atar mısın?ekşi sözlükte trendyol şanslı çekiliş başlığında kazananlar var anladığım kadarıyla talihliler izin verirse kim olduğunu gösteren paylaşımlar yapıyorlar benim ablama ipad çıkmıştı o zaman gönderdikleri kağıtta instagram hesapları vardı orada bir sürü izin veren kazanan insanların videoları var link
bizede oradan çıktı peki ne zaman yerleşip ödemeye başlayacağız fikrin var mı daha binaları yapmaları gerekiyor herhalde ondan sonra imiş diyorlar.Oradan bir şey çıkmadı ama tokiye başvurmuştuk kuradan çıktı biz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bize*