Arama sonuçları: *

1. G

Telefon siparişi kargo da iptal edilir mi

16 ciktiginda alt modellere zam gelecek haberi görmüştüm ki gelir buyuk ihtimal dolar 34lere yaklasti guncelleme yapmadilar fiyatlarda onun etkisi de olur hem yeni seriye de bir yonlendirme tarzi olur 16 tanitimini bekleyeceksen onu al diger turlu simdi alacagindan 3-4k zamli alirsin 15 proyu
  2. G

Yardım Hepsiburada Premium Kullananlar İçeri

bazen premiuma özel laptop ya da baska ürünlerde ekstra indirimlşer olabiliyor 40 lirayı ver 20 sini geri alacaksın zaten ay içi aldığın başka bir şeye kargo ödemezsin sonra iptal time ez
  3. G

ben 180 liraya yıllık almıştım bir ara kampanyadaydı şu ana kadar total tasarruf edilen kısmında 1700 tl falan var ayda bir iki alışveriş yapsan bile çıkıyor zaten parası her türlü
  4. G

ne alırsan al max 25 tl hepsipara kazanabiliyorsun thx onu da diğer alışverişlerinde parapuan olarak kullanıyorsun işte ama kullanım süresi oluyor
  5. G

Çözüldü✓ Amazon kargomu benden habersiz iade etti!!!

eet işte o büyük sıkıntı fiyatı artmaz indirimden almadıysan da diğer türlü ıdk
  6. G

Çözüldü✓ Amazon kargomu benden habersiz iade etti!!!

aynısı oldu dediler kargoda zarar gördüğü için iadelendi ben de ok dedim
  7. G

Yardım Vatan Bilgisayar Hazır sistem kargo sorunu ?

kanka yollanana kadar bekleyeceksin ya ben de sistem aldım şu 7500f 4060ti olanı 22700 e anakartta sorun cıktı yolladım 12 haziranda hala bekliyoruz bakalım pc yi alalı bir buçuk ay oldu kullanamadık daha yüz kere yazdım darladım en son aradılar haber vericez dediler dedim daha darlamayayım
  8. G

vatandan sistem alıp memnun olan varmı?

Gaminggenden de aldım sistem 2021 de onda da sorun yasamadim sans isi ya nerede uygun fiyatli sistem yakalarsam oradan aliyorum ben genelde tanindik siteler belli zaten sıkıntı yasama olayi sans biraz dedigim gibi ama yasarsan da cozerler ya dert etme öyle sıkıntı cikmaz
  9. G

vatandan sistem alıp memnun olan varmı?

vatandan 2 sistem aldım ilkinde zamanında 2016 da eve gittiğimde ekran kartı çalışmadı ekran gelmedi geri götürmüştüm aynı kartla direkt değiştirip vermişlerdi 2. sini de geçen pc hocasından aldım 12400f 4060 lı sistemi gayet iyi 0 sıkıntı sorun çıkarsa da çözerler teknoloji şanş işi başa...
  10. G

🔥İndirim 🔥🔥Amazon Kasım İndirimleri Başladı🔥🔥

Eyw kanka sayende gordum hemen cektim bir tane adamsin
  11. G

Trendyol dan alınan ürünü garantiye gönderme.

yani bilmiyorum belki iadelerler yine bilinçli su kaçtığını söylemezsen benim powerbank şarjdayken yandı bir anda mesela iade verdiler ona senin üründe suya tere dayanıklı değil diyor ama gidip de su kaçtığını söylemezsen inceleyip iadeye dönüştürebilirler bence şansını dene
  12. G

Trendyol dan alınan ürünü garantiye gönderme.

Ürünü yollamak istediğini yazıyorsun müşteri temsilcisine bağlanıp sana direkt 21 gün iş süresi süren analiz sürecine sokacağız diyorlar bunu sonucunda iade değişim ya da kullanıcı hatası su bu diye bildirim olacak diyorlar ben mouse yolladım almıştım bozuldu ama üstünden 30 iş günü geçti hala...
  13. G

10.599 ₺'ye RTX4060 alınır mı?

sarı sitede hazır sistemlerden çıkma 0 lar var 8 binlere illa 4060 istiyorsan bakılabilir daha uygun
Top Bottom