Arama sonuçları: *

1. habbassaka

Amazondan aldığım ürün teslim edildi gözüküyor ama gelmedi ?

1-2 sefer kargo gelmeden teslim edilmiştir mesajı bana da geldiği oldu ardından 30dk-1saat içinde de kurye gelmişti ama bu durum aynı gün başıma gelmişti
  2. habbassaka

Yardım Amazondan Aldığım Ürün Gelmedi?

8 OCAK ÇARŞAMBA
  3. habbassaka

Garantiden anlayanlar bakabilir mi?

sürecin nasıl işleyeceğini sorsanıza bakalım ne diyecekler? normalde müş. memnuniyeti adına kumaşı sökme işlemini bile kullanıcıya yaptırmazlar ürünü gönderin biz tekrar kaplayıp size göndereceğiz derler. burada kumaşı istemeleri, iskeletten ayırıp hem de çok enteresan
  4. habbassaka

oo baya bir deforme olmuş. çok üzüldüm çok kötü bir durum. yani kumaşı neden sökün diyorlar ki? herhalde tekrar kaplayıp gönderecekler.. ama bu tarz garanti durumlarında ürünü incelemiyorlar mı belki kullanıcı hatası? keşke size direkt kumaşı sökün biz tekrar kaplayıp göndereceiğiz deseler en...
  5. habbassaka

55 kiloda bu oluyorsa bir de forumda bir kaç arkadaş bu koltuğu önermişlerdi bana incelemelerdeki duruşunu hiç beğenmemiştim kumaşın umarım mağdur etmezler. döşemeyi neden sökmenizi istiyorlar onu pek anlamadım? kargoda sadece iskeleti mi istiyorlar? belki kullanıcı hatası diyecekler kafam karıştı
  6. habbassaka

Yardım IDM Aldım Fakat Satıcı Geri Dönüş Yapmadı

ben aldım ama bana 1 saat içerisinde gelmişti kod isterseniz telefondan ulaşmaya çalışın destek için
  7. habbassaka

tamam aynıu yerden almışsınız büyük ihtimal otomasyon sistemleri olmadığını düşünüyorum saat 6dan sonra aldığınız için herhalde yarın tarafınıza gönderimi yapılacak. tabi bu sadece benim varsayımım endişe etmeyin lacivert bilgisayar eski bir firmadır.
  8. habbassaka

lacivert bilgisayar mı? bana ortalam 1saat sürmüştü key gelmesi hem mail hem kayıtlı cep telefonuna sms atıyorlar
  9. habbassaka

🔥İndirim 216 ADET CİPS 130 TL !!!!!! KOŞUN KOŞUN

gelmez zaten aga 216x 100tl çok absürd bir oran. tabi siz yine de kargoyu bekleyin belki gelir misali
  10. habbassaka

Öneri Trendyol kullanmayın tam bir rezalet

sırf paket trendyol express ile gelmesin diye 3-5 fazla verip yan sitelerden alıyorum benimde derdim çok geç çalışmaları. ürün 2 güne kargoya verilir, 2 gün depoda bekler, 2 gün şubede bekler ertesi gün dağıtıma çıkar. kargo ağları çok zayıf bu sebepten de tercih etmiyorum
  11. habbassaka

Gizala güvenilir mi?

güvenilir daha önce psp bataryası almıştım sorun yaşadım iade ettim problem çıkarmadılar fakat biraz teknolojiden habersiz eski bir dükkan edasıyla çalışıyorlar ama dediğim gibi sorun yaşamadım
  12. habbassaka

Voltaj regülatörü mü Online Ups mi

ben tunçmatik kullandım bana pek kaliteli gelmedi
  13. habbassaka

Yardım Vatan bilgisayar Hırsızlığı!!

benimde kargodan almadığım ürünün geri para iadesi 2 haftayı bulmuştu biraz problemli vatan bu konuda ama mağdur olacağınızı düşünmüyorum tabii zaman ve enerjiniz dışında
  14. habbassaka

🔴 MARKET POŞETLERİNE ZAM GELİYOR! 🔥

mağaza çalışanları ay sonu kalan poşetleri cebine indirmese veya market alışverişini yaparken evladım bi poşet daha ver diyip açmadığı poşeti cebine koyup evine götüren tipler olmasa lobiler bu kadar "plastik atık" adı altında baskılayamazdı. plastik atık ne demek? bunlar çöp torbası oluyor...
  15. habbassaka

İncehesap ölü piksel bulunan monitörün iadesini kabul etmedi

vatandan almıştım bende 3 ölü piksel vardı kutu bir kenara monitörün güç ve dpş kabloları kapalı şeffaf poşet içindeydi. hepsini açmıştım(iade ihtimali için düzgün makasla açmıştım) fakat ölü piksel olunca kabloları poşetin içine koyup bantla poşetin ağzını kapatmıştım. buna ragmen iade kabul...
  16. habbassaka

Yardım Aras kargo şubesinin hakareti ne maruz kaldım

sence bu kişi düzgün bir muhatap bulabilse konu buralara kadar gelirmiydi? veya işini ahlakıyla yapsalar. açık konuşsun desin yoğunluk var kargonuzun dağıtımı 2güne çıkabilir kusura bakmayın ama şubeden alabilirsiniz desin insanlarda ona göre durumunu ayarlar. sen olayı kişiselleştiriyorsun...
  17. habbassaka

Yardım Aras kargo şubesinin hakareti ne maruz kaldım

lütfen ses kayıtlarını paylaşsana cimere şikayet edelim bizde yoksa tek bir kişinin şikayeti ile hiç bir bo* değişmeyecek
  18. habbassaka

🚨İstanbul’da ikinci el eşyaya alım satım belgesi zorunluğu getirildi🔴

oooho desene sahibindene peynir ekmek gibi bu haber. artık millet bişi satmak istese belgeyle mi uğraşcam diyip sahibinden de satmaya baslar, sahibindene onay belgesi verilir cart curt...
  19. habbassaka

Yardım Hepsiburada Monitör Kırılmış

fiyatı arttıysa, acaba hasar mı aldı? ürünü geri mi çektiler.. kim bilir.. umarım mağdur olmazsın. (ürüne ve fiyata bakmadım gerçi)
  20. habbassaka

Uygun Fiyatlı Kalıcı Parfüm Önerisi (ERKEK)

ck-obsession başka yoruma bakmana gerek yok. bu bütçede bu.
Top Bottom