Arama sonuçları: *

1. H

MSI, Hepsiburada monitör değişimi rezaleti

hepsiburada ya da trendyoldan hiçbirşey alınmaz, geçmiş olsun hocam. 3 yıl önceki ürün konusunda da garanti sözü verilmişse tutmaları lazım. Fakat ücret konusu o şekilde işliyor, aynı şeyi f710 kontrolcüm ile yaşadım. Senin dediğin gibi kanunen eşdeğer bir ürün vermesi lazım eğer elinde yoksa...
  2. H

Amazon.com.tr Rezilliği...

Geçmiş olsun hocam. THH ile uğraşılmaz. Adamlara kanıtları ile sundum, yetersiz delil dediler bana. Benim olayım; D&R'dan gamepad aldım. Sıfır parası verdiğim ve sıfır olması gereken malın açılmadığını gösteren bant kesilmiş, üstüne yeni bant atılmıştı. Üstüne üstlük kutuda ezikler vardı. Uzun...
  3. H

Amazon Türkiye ve yaşattıkları mağduriyet

thh ne başvur hocam.
  4. H

🟠 Petrol Ofisi, BP Türkiye'yi satın alıyor!

güzel hamle bir şirket açısından. Fakat eminim ki bununda bir girdisi Türkiye'ye, Türk gençliğine olacaktır. Döner dolaşır havada uçan kuşun tüyü bile Türk gencine girer çünkü.
  5. H

🔥İndirim 🔥🔥Amazon Kasım İndirimleri Başladı🔥🔥

hocam, işyeri pc cinden açtım amao.O2o.O2
  6. H

ITOPYA - Tüketici Hakem Heyeti Başvurusu

hocam gün içinde gelmiş tebliğ şimdi. Kusura bakma senin yardım ihtiyacında kendimi araya sokuşturuyorum. Ben şimdi belirttiğim merkeze gidip mi başvuracağım?
  7. H

daha edilmedi o zaman beklemeli miyim? Kesin gelir değil mi hocam? ona göre elimdeki kolu elden çıkaracağım.
  8. H

nasıl yani hocam açıklayabilir misiniz?
  9. H

bana geçirmiş oldular hocam. İtiraz süresinin son günü bugünmüş, çalıştığım için ne bakalbildim, ne izin alabildim. Umarım senin sorun çözülür hocam.
  10. H

kardeşim geçmiş olsun, umarım güzel bir karar çıkar. Bende THH'ye D&R yüzünden başvurdum. Gamepad almıştım, hem fahiş fiyattan, hem de kutusu berbat kullanılmış belli. Kutusu açılmış, altındaki şeffaf bantın üstüne başka şeffaf bant atılmış. Bunları belirttim başvurdum. 4 aydan fazladır devam...
  11. H

Trendyol Hesap Çalınma

kart bilgin kayıtlı ise erişebileceğini düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla siparişlerde kart bilgisi tutmuyorlar, en fazla **** **** ** **42 diye olması lazım. Trendyol Türkiye'nin amazon u olmaya çalışıyor. Birkaç yerden de trendyol un mh ilgili diye duydum. Hesabın çalındığını, durumu anlatırsın...
  12. H

Trendyol Hesap Çalınma

hocam kayıtlı kart bilgin yoksa sıkıntı olacağını sanmam. Geçmiş olsun öncelikle ikinize de. En fazla ev adresini, telefon ve mail adresini görebilir tahminen. Trendyol'un müşteri temsilcisini ara. Hem mail hem trendyol şifreni değiş. 1698817248 hem ne aldın da eski satın alımlarından...
  13. H

❌İndirim Bitti! Geçmiş olsun, son kale Steam çöktü !

En kötünün kötüsü ihtimal gerçekleşti. TL özel fiyalandırmayı kaldırmak varken, TL'yi direkt kaldırdılar. Arjantin ve Türkiye'nin son yıllarda oluşan dengesiz ekonomisi yüzünden oyun geliştiriciler zor durumda kalıyormuş. Bunu buluşmalarda dile getirmişler, valve ekibi de bunun farkındaymış...
  14. H

Ekipmanları alarak hata mı ettim?

hocam bu devirde yapabileceğin en iyi şey almak. en fazla 500 lira fark eder bir tane üründe. Kaşının gözünün sadakası olsun. Alacağın ürünü önceden belirleyip, cimri ve akakçe vb sitelerden fiyatını takip edip, uygun zamanda yakalayabilirsin. Canını sıkma hiç.
  15. H

Teknosa siparişleri kaç günde gelir?

eyvallah hocam, teşekkürler ilgilendiğin için. Son soru olarak ta, bu VR gözlük bizim ülkede yaygın bir tercih değil. Bilgisayar desen, 2 vida söken, ram oturtan, format usb olan adam bilgisayar tamircisiyim diye geziyor. Bu VR'larda arıza durumunda, yaptırabileceğimiz bir yer var mıdır? Ya da...
  16. H

Teknosa siparişleri kaç günde gelir?

hocam geldi sipariş ben bunu yazdığımı bile unuttum :)) Eyvallah ama düşüncen için. 1695879577 yakalamışken soriyim ama. Quest 2 almak istiyorum, yakında indirminiz var mı? Bi ara 11k ya kadar düşmüştü.
  17. H

Siparişim iptal edildi

Savunma geldi mi firmadan? Nasıl savundular kendilerini? THH'nin kararı nedir? 1694756951 gördüm şimdi thh nin kararını hocam pardon. Mahkeme için nasıl bir yol izlenecek?
  18. H

Siparişim iptal edildi

sonuç noldu hocam?
  19. H

Siparişim iptal edildi

thh ye başvur faturan kesilmiş. Zaten basit bir işlem. Sen tamamlayınca, 15gün karşı taraftan savunma istenecek. Ben yakın zamanda başvurdum, 5 güne savunma yazma hakları bitiyor. 1694684334 hocam 15 gün değil miydi savunma hakları. Gene seninle konuşmuştuk ben yazarken de :D
  20. H

Kuba Superlight 200 Chopper?

Gençler selam. SL 200 baktığımda hep ikinci el görüyorum. Bunun sebebi nedir? Üretimden mi kalktı? Hep baktığımda 125'lik görüyorum 0 olarak.
Top Bottom