Neler Yeni

Trendyol Hesap Çalınma

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Asil
Merhaba, sormak istediğim konu dün akşam saat 8 gibi trendyol hesabımın şifresini değiştirmişler, bana mail gelmiş daha yeni fark ettim. Aynı zamanda arkadaşımında trendyol hesabını dün 6-7 arası çalmışlar. Bugün şifresini değiştirdim ve hesaba girdim ama görünürde bir şey göremedim. Sizce hergangibi bir şey yapmış olanilirler mi? Ne yapmam gerekir. İlk başta çok takmadım ama acaba eski satın alımlardan birşeylere bakabilirler mi? Dahada ilginci normalde şifre değişiminde kod gelmesi gerekiyor ancak bana kod falan gelmedi tek gelen şey şifreniz başarıyla değiştirildi maili.

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
hocam kayıtlı kart bilgin yoksa sıkıntı olacağını sanmam. Geçmiş olsun öncelikle ikinize de. En fazla ev adresini, telefon ve mail adresini görebilir tahminen. Trendyol'un müşteri temsilcisini ara. Hem mail hem trendyol şifreni değiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam kayıtlı kart bilgin yoksa sıkıntı olacağını sanmam. Geçmiş olsun öncelikle ikinize de. En fazla ev adresini, telefon ve mail adresini görebilir tahminen. Trendyol'un müşteri temsilcisini ara. Hem mail hem trendyol şifreni değiş.
hem ne aldın da eski satın alımlarından çekiniyorsun hocam xD

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Asil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

hem ne aldın da eski satın alımlarından çekiniyorsun hocam xD
çekinmek değil ya :D demek istediğim eski alışverişlerden kart bilgileri falan gözükür mü? Hem temsilci ne yapabilirki tek diyeceği şifre değiş falan

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
çekinmek değil ya :D demek istediğim eski alışverişlerden kart bilgileri falan gözükür mü? Hem temsilci ne yapabilirki tek diyeceği şifre değiş falan
kart bilgin kayıtlı ise erişebileceğini düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla siparişlerde kart bilgisi tutmuyorlar, en fazla **** **** ** **42 diye olması lazım. Trendyol Türkiye'nin amazon u olmaya çalışıyor. Birkaç yerden de trendyol un mh ilgili diye duydum. Hesabın çalındığını, durumu anlatırsın. Şifre değiştir deyip geçiştireceğini sanmam. En kötü ona sorarsın kart bilgime ulaşabilirler mi? Ne kadar tehlikedeyim vs. gibisinden bilgi alırsın. Ki oradaki insanın da işi sana bilgi vermek, yardımcı olmak. Bu yardımcı olmaz diyip geçmeyin hocam.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Asil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı şey bendede oldu
büyük ihtimalle yine bilgilerimiz sızdırıldı ama yapacak bir şey yok zaten küçücük çocuklar bile sadece ismimiz ile adresimize kadar öğrenebiliyor. kontrol ettim gelen mail fake değil şifremi değiştirdiğimdeki aynı email adresi ancak anlayamadığım durum telefonuma veya mailime kod gelmeden nasıl şifrem değiştirildi?

Top Bottom