Arama sonuçları: *

1. H

4K Cözunürlük dektekleyen televizyon önerisi

Hocam bu TV'de de diğer Arçelik/Beko TV'lerde olduğu gibi 4 çekirdekli bir işlemci var sanırım. Smart TV olarak da yeterli olsa gerek. Panel nedir? IPS mi? VA mı? Arçelik'in ses konusunda diğer yerli markalara göre üstünlüğü var bu üründe de tepe modellerindeki gibi ses kaliteli mi? Bir de...
  2. H

Hepsiburada'dan bu gece sipariş veren oldu mu?

Stres yapmayın sabaha düzelir en kötü para iadesi olur.
  3. H

Amazon, artık ürün iadesiz para iadesi yapmayacak!

Bizim gibi dürüst kullanıcılar için problem oluşturmayacak bir haber. Ürün ayıplı ise gönderirim, paramı da geri alırım. Bu işin hakkı budur.
  4. H

Yardım Asus Geri Ödeme Kampanyası Geri Ödemeyi Aldım

Bugün itibariyle bana da gelmiş 17'si cumartesi mail atmıştım pazartesi geri dönüş gelmişti. Bugün atmışlar. Mail atmış olanlar banka hesaplarını bir kontrol etsin. :)
  5. H

ASUS Geri Ödeme Ücretimi Aldım

Bugün bana da gelmiş.
  6. H

Aynısını bana da attılar biraz sabredin dediler. :)
  7. H

Asus cashback yaptığında doldurduğun forma hangi mail adresini yazdıysan oraya atıyorlar. Mail'den asus cashback araması yap çıkar. Bu arada ben de 2.07.2022'de almışım yani 75 gün falan olmuş. 90 gün olmasına çok az kalmış. @Sellier 'in yazdığı mail'e bakılacak olursa benden sonra almış ve...
  8. H

iPhone 6S Plus 128 gb ne kadar eder?

Bir iPhone 6s kullanıcısı ve hala enflasyona direnen bir diğer nefer olarak :D iPhone 6s ios 15 sürümünü aldı. iPhone 14 ile beraber ios 16 çıkıyor (Hatta çıktı). Bu da demek oluyor ki 2 sene daha Getir, Netflix gibi genelde ios'lerin güncel sürümlerini veya yakın olanları isteyen uygulamaları...
  9. H

ASUS GERİ ÖDEME KAMPANYASI

Ben de beklemedeyim. 90 gün daha olmadı. 90 gün olduktan sonra bir mail atmayı planlıyorum.
  10. H

Noluyo Ya¿ Ajanda alınır mı?

Böyle şeylere para kaptırmayın. Gidin bir iskender falan gömün.
  11. H

Asus'da 2 Farklı Cashback'i de Kullanabiliyor muyuz ?

Teşekkürler. Normal süreçtir de gecikme yaşanmıştır. Zaten olması gereken buydu. Ben TR’de bu firmaların at koşturma ihtimalini göze alarak evham yapmıştım. 🙂
  12. H

Valla yaparsan müteşekkir olurum. teşekkürler. :)
  13. H

İkisi de approved olunca kesinlik kazanıyor süreç tüh :)
  14. H

Check your claim'dan bakabilir misin dostum ikisi de approved olmuş mu? https://promotion.asus.com/en/promotion_status
  15. H

Dediğiniz gibiyse çok iyi. Ben Asus Tuf PSU aldım belki bir tane de asus monitör alabilirim. Aileden başkasının üstüne mi alsam diye düşünüyordum.
  16. H

Kullanabiliyorsun. 100 Tl geri ödemeyi vermiyorlar (ekipmanını anlat) kampanya bitti diyorlar. Gamesplanet 20 dolar kodu alabilirsin. Cashback'te ise sanırım sadece 1 ürün için alabiliyorsun. Yani örneğin ekran kartı ve psu aldın sadece 1'ini başvuru yapman lazım gibi algıladım yazılanlardan.
  17. H

ASUS Geri Ödeme Kampanyası

Başvuru yapıp İban'ının girdikten sonra bir numara çıkıyordu. Onu kaydetmiş olman lazım. Ya da e-mail'ine gelmiştir orda yazar. Asus'tan gelen maili bul orda yazar.
Top Bottom