Neler Yeni

Asus'da 2 Farklı Cashback'i de Kullanabiliyor muyuz ?

Mbgolcek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Muzaffer Berke
Asus ekipmanını anlat 100tl cashbank yada 20$ oyun kodu kazan kampanyası
alınan ürüne göre cash bank olan
2 farklı kampanyası var birini kullanan diğerini de kullanabiliyor mu ?
şayet kullanabiliyorsa çok fazla ürün çok ucuza geliyor

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Hasan Öztürk
Kullanabiliyorsun. 100 Tl geri ödemeyi vermiyorlar (ekipmanını anlat) kampanya bitti diyorlar. Gamesplanet 20 dolar kodu alabilirsin.

Cashback'te ise sanırım sadece 1 ürün için alabiliyorsun. Yani örneğin ekran kartı ve psu aldın sadece 1'ini başvuru yapman lazım gibi algıladım yazılanlardan.

Mbgolcek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Muzaffer Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanabiliyorsun. 100 TL geri ödemeyi vermiyorlar (ekipmanını anlat) kampanya bitti diyorlar. Gamesplanet 20 dolar kodu alabilirsin.

Cashback'te ise sanırım sadece 1 ürün için alabiliyorsun. Yani örneğin ekran kartı ve psu aldın sadece 1'ini başvuru yapman lazım gibi algıladım yazılanlardan.
14730 TL'ye kadar geri ödeme kazanın diyor tek bir ürüne geri ödeme yapsalar öyle yazmazlardı

SatisFaction

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,122
İsim
Muhammet
14730 TL'ye kadar geri ödeme kazanın diyor tek bir ürüne geri ödeme yapsalar öyle yazmazlardı
Kullanabiliyorsun. 100 TL geri ödemeyi vermiyorlar (ekipmanını anlat) kampanya bitti diyorlar. Gamesplanet 20 dolar kodu alabilirsin.

Tek bir ürüne değil. Her kategoride tek bir ürüne.
Mesela ekran kartıyla katılıp aynı zaman da oyuncu ekipmanıyla da katılabilirsin. Fakat 2 ekran kartı olmuyor.

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Hasan Öztürk
Dediğiniz gibiyse çok iyi. Ben Asus Tuf PSU aldım belki bir tane de asus monitör alabilirim. Aileden başkasının üstüne mi alsam diye düşünüyordum.

SatisFaction

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,122
İsim
Muhammet
Dediğiniz gibiyse çok iyi. Ben Asus Tuf PSU aldım belki bir tane de asus monitör alabilirim. Aileden başkasının üstüne mi alsam diye düşünüyordum.
Forumdan bir arkadaş bu konu ile ilgili Asus'a mail atmış bu şekilde geri dönüş yapmışlar.
Ben 2 farklı kategoride Cashback Kampanyasına katıldım.

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Hasan Öztürk

Ekler

• PAINT.png
    PAINT.png
    12.8 KB · Hit: 34
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç