Arama sonuçları: *

1. ibobaran6333

Yardım Garanti için İtopya mı Cooler Master mı

Arkadaşlar 1.5 sene önce itopya dan Cooler Master ck530 v2 almistim. Bi kaç ay önce bazı tuşlar basmamaya başladı. Temizleyince falan düzelmişti biraz ama şuan baya kötü oldu temizlesemde bi ise yaramıyor w,m yön tuşları,esc falan baya gitti. Şimdi ben bunu garantiye yollicam. İtopyaya mi...
  2. ibobaran6333

Gaming gen tr guvenilirmi

Önceden alışveriş yaptıysanız kaç günde geldi garanti durumlari nasil
  3. ibobaran6333

Alışveriş yaptinizmi
  4. ibobaran6333

Arkadaşlar gaming gen tr güvenilir mi? alisveris yapan varmı garanti durumları nasıl kaç günde geldi urunleriniz
  5. ibobaran6333

İncehesap Üürünm 5 gündür yolda gözüküyor

Mersinde 1594401593 Arkadaşlar bu arada incehesap ı aradım onlarda aras la görüştü kusura bakmayın falan dediler en kötü haftasonu elinizde oluyr dediler
  6. ibobaran6333

bize gelmediler bile hala yolda gözüküyo kargo
  7. ibobaran6333

Arkadaşlar inchesap cuma gecelerinden t force vulcan 3200mhz RAM aldım iiki önceden ekran kkartı ve anakart almıstım ikiside çarşamba gelmişti ama RAM 4-5 gündür yolda gözüküyo arasa kargoyu aradım ve kargonun yolda dedi bu kadar daha önce sizde de böyle bi olay oldumu merak ediyorum çünkü...
  8. ibobaran6333

İncehesap Ürünüm 5 gündür yolda

Arkadaşlar inchesap cuma gecelerinden t force vulcan 3200mhz ram aldım iiki önceden ekran kkartı ve anakart almıstım ikiside çarşamba gelmişti ama ram 4-5 gündür yolda gözüküyo arasa kargoyu aradım ve kargonun yolda dedi bu kadar daha önce sizde de böyle bi olay oldumu merak ediyorum çünkü...
  9. ibobaran6333

Letgo'da bildirimleri alamıyorum

dsotum let go dan hesabım a git bana otomatikmen bildirimleri kaçırma diye bi yazı çıktı kabul et onu
  10. ibobaran6333

Teknobiyotik Kargoyu Kaç Günde Getiriyor?

Arkadaşlar bildiginiz gibi dün gece 12-1 civarı gibi aerocool aero one frost kasa aldım yurtiçini seçmiştim kaç günde gelir bu kargo?
  11. ibobaran6333

İncehesap Hakkında

oda doğru :D
  12. ibobaran6333

İncehesap Hakkında

Nasıl yani?
  13. ibobaran6333

İncehesap Hakkında

Merhaba arkadaşlar bişey sromak istiyorum örnek olarak ben inchesaptan mesela klavye alcam ama kartta 5 10 lira eksik ve inchesapta dolaşırken bişey gördüm ürünlere yaptıgımız yorum başına 10 kuruşluk çek alıyomusuz ben bunu böyle 5 tl tamamlasam bi sroun çıkarmı?
  14. ibobaran6333

Stoklar Ne Zaman Yenilenecek?

Arkadaşlar şu lanet stoklar ne zaman yenilenecek yeter ya hiçbirşey in stoğu yok olanlarda zaten iki katı fiyatına satılıyo.
  15. ibobaran6333

İncehesap Gaming Gecesi

al sam sorun yaşarmıyım?
  16. ibobaran6333

İncehesap Gaming Gecesi

Arkadaşlar bazı ürünlerin stokları azalmış ve ürüne girince indirimli gözüküyo şimdi alsam sorun çıkarmı yanı kısaca ürüne basınca gece 10 daki indirimi görüyosun acil cevap yazında yararlanalım
  17. ibobaran6333

İncehesap Cuma Gecesi Taksitli Ürün Alma

Arkadaşlar incehesapda cuma gecesi indirimlerinde herhangi bi ürünü taksitle alabiliyomuyuz?
  18. ibobaran6333

İncehesap Ürünümden Garanti Belgesi Çıkmadı

arena kapsamı derken ne demek bilmiyorumda açıklarmısınız
Top Bottom