Neler Yeni

İncehesap Üürünm 5 gündür yolda gözüküyor

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
Arkadaşlar inchesap cuma gecelerinden t force vulcan 3200mhz RAM aldım iiki önceden ekran kkartı ve anakart almıstım ikiside çarşamba gelmişti ama RAM 4-5 gündür yolda gözüküyo arasa kargoyu aradım ve kargonun yolda dedi bu kadar daha önce sizde de böyle bi olay oldumu merak ediyorum çünkü önceden çarşamba günleri en geç perşembe gelirken şimdi 5 gündür yolda demesi garibime gitti bi sorun varmıdır sizce? (yogunluktan oaliblir ama ekran kartınıda çok olmadı alalı ı zamanda yogundu ama erken gelmıstı)

GameloG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Halil İbrahim Akyol
Benimki de evde olmama rağmen geldik bulamadık dedi yurtiçi kargo

quern

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Adem Anar
nerede oturuyorsun ben gaming gecesinden cuma günü sipariş verdim haftaya cuma geldi.çok fazla kargo trafiği var.

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Aras kargoya bulaşmayın. Bir keresinde kargo gönderdim gitmemiş şubeye gitmiş. Bende aras kargo ile bir şey almıştım o da bana gelmedi yine şubeye gitmiş.

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nerede oturuyorsun ben gaming gecesinden cuma günü sipariş verdim haftaya cuma geldi.çok fazla kargo trafiği var.
Mersinde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar bu arada incehesap ı aradım onlarda aras la görüştü kusura bakmayın falan dediler en kötü haftasonu elinizde oluyr dediler

quern

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Adem Anar
istanbuldan kaç gün oldu

quern

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Adem Anar
kaç gün oldu gelmeyeli?

ramo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ramazan
Arkadaşlar inchesap cuma gecelerinden t force vulcan 3200mhz RAM aldım iiki önceden ekran kkartı ve anakart almıstım ikiside çarşamba gelmişti ama RAM 4-5 gündür yolda gözüküyo arasa kargoyu aradım ve kargonun yolda dedi bu kadar daha önce sizde de böyle bi olay oldumu merak ediyorum çünkü önceden çarşamba günleri en geç perşembe gelirken şimdi 5 gündür yolda demesi garibime gitti bi sorun varmıdır sizce? (yogunluktan oaliblir ama ekran kartınıda çok olmadı alalı ı zamanda yogundu ama erken gelmıstı)
kanka seninki yine yola cikmis benimki 3 gundur paketleniyor asamasinda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,002
Üyeler
164,942
Son üye
Kaçan Messi
Top Bottom