Arama sonuçları: *

1. jeff123can

Avon Erkek Roll-on neden bu kadar ucuz ?

olabilir çünki aynı satıcı başka sitelerde de satıyor stok eritmeye çalışıyor galiba
  2. jeff123can

Avon Erkek Roll-on neden bu kadar ucuz ?

https://www.hepsiburada.com/avon-individual-blue-erkek-roll-on-50-ml-3lu-set-pm-sguczvrrln00119 diğer markalarda (nivea rexona vb) tanesi 80tl olmuşken bu avon neden 3 tanesi 80tl
  3. jeff123can

Yardım Hepsipay iadesi kartıma gelmedi

Hepsiburada, müşteri hizmetleri servisini artık WhatsApp üzerinden de sağlıyor. 08.00 – 24.00 saatleri arasında 0850 252 40 00 numarasından hizmet ...
  4. jeff123can

amazondan 1 adet sipariş ettiğim üründen 6 tane geldi

ama şöyle bir şey var, gönderici amazon - satıcı başka biriyse mantıken suçlu amazondur. müşteri ürünleri göndermese bile satıcının zararı olmayacak galiba, giren amazona girmiş oluyor
  5. jeff123can

bnce onun derdi ürünü göndermek istemiyor fakat içini ferahlatmak için yorum yapmamızı istiyor
  6. jeff123can

iade et satıcı amazon değilse yazıktır
  7. jeff123can

Çözüldü✓ Gencer gaming hala kargoya verilmedi

madem bu kadar yoğunluğu kaldıramıyacaksın, kalkamıyacağın iş yüküne girme gencergaming efendi
  8. jeff123can

Wasabi nereden bulunur

ben bazen yiyorum söğüt felan 1 yılda bitiriyorum
  9. jeff123can

Sinerji güvenilir mi?

guzel,tak kullan şekilde yolluyorlar sistemi. ram testi vb yapıyorlar genel testleri yapıyorlar, bios ayarlarını yapıyorlar. sana sadece sistemi tuşa basıp açmak kalıyor.
  10. jeff123can

bilgisayar için vantilatör önerisi

usb vantilatör alırsan yetmez. adam gibi bir vantilatör al... bütçen ne?
  11. jeff123can

Deodorant Önerisi Verir Misiniz?

vardır da kampanya hala geçerli mi bilmiyorum. bakmak lazım, varsa kokusuna bak oradayken,beğenirsen 2-3tane al. 40tl ye deodorant kalmadı. Eyvap ın ürünü blade.
  12. jeff123can

Deodorant Önerisi Verir Misiniz?

a101 de https://www.hepsiburada.com/blade-deodorant-green-dream-150-ml-pm-HBC000022ZSHW 200ml 40tl civarıydı 10tl üstüne, denemek için aldım. kokusuda güzel , 48 saat koku engelliyor
  13. jeff123can

Büyük AMAZON Rezilliği!

verirler merak etme :D
  14. jeff123can

Büyük AMAZON Rezilliği!

bence hediye çeki veya indirim de yapacaklar sana, mağdur olduğun için
  15. jeff123can

Yardım N11 satıcısı değişim ürünümü göndermiyor.

satıcının dünyadan haberi yok gibi. muhtemelen 2 ayrı mağazası var,şu an diğer hesabına giriş yapılı durumdadır, değişim gözükmüyordur. canlı desteğe bağlan ararlar satıcıyı.
  16. jeff123can

Öneri SSD önerisi yapar mısınız?

attığını al geç.
  17. jeff123can

Yardım Hepsiburada Satıcısına Ulaşamıyorum

yazmaz.yazma zorunluluğu yok e arşivde tel no, dediğim gibi satıcıyla işin yok zaten.
  18. jeff123can

Yardım Hepsiburada Satıcısına Ulaşamıyorum

satıcıyla işin yokki şuan. faturan elindeyse göndereceksin. satıcı ne yapabilir ki.
  19. jeff123can

NAYS İLE STEAMDEN OYUN ALMAK

kampanya detaylarını okursan görürsün
Top Bottom