Neler Yeni

Deodorant Önerisi Verir Misiniz?

oaK´

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,560
hocamlar fresh kokan bi şeyler lazım

a101 de https://www.hepsiburada.com/blade-deodorant-green-dream-150-ml-pm-HBC000022ZSHW
200ml 40tl civarıydı 10tl üstüne, denemek için aldım. kokusuda güzel , 48 saat koku engelliyor
bütün a101 lerde var mı ki hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu ikisi nasıldır kokuları vs? şekerli parfüm gibi bi şey istemiyrm da

bütün a101 lerde var mı ki hocam
vardır da kampanya hala geçerli mi bilmiyorum. bakmak lazım, varsa kokusuna bak oradayken,beğenirsen 2-3tane al. 40tl ye deodorant kalmadı. Eyvap ın ürünü blade.

Old Spice, biraz pahalı ama daha iyisi yok.

bunu aldım hocamlar 2 tane alınca tanesi 59a geldi

iyi midir bu yoksa iptal ediyim mi
vardır da kampanya hala geçerli mi bilmiyorum. bakmak lazım, varsa kokusuna bak oradayken,beğenirsen 2-3tane al. 40tl ye deodorant kalmadı. Eyvap ın ürünü blade.
Old Spice, biraz pahalı ama daha iyisi yok.

sen kendine fresh kokan bir parfüm bak. deodorant işini deotakla hallet

öyle daha mı sağlıklı oluyor
deotak belki koltuk altında ödem falan yapabilir. ama belli aralıklarla kullandıgında bir sorun yaşamazsın. sprey deodorantları geç. deotakı kullandıgında seviye atladığını fark edeceksin. terk kokusu yok. krem şeklinde. terlersin ama kokmazsın. çoğu deodorant terlemeyi engellemiyor zaten.

ayrıca cok ucuz bir şey deotak

bende ilk kez kullandım sevdim yani. roll on gibi yapış yapışta değil bildiğin krem gibi bişe

deotak belki koltuk altında ödem falan yapabilir. ama belli aralıklarla kullandıgında bir sorun yaşamazsın. sprey deodorantları geç. deotakı kullandıgında seviye atladığını fark edeceksin. terk kokusu yok. krem şeklinde. terlersin ama kokmazsın. çoğu deodorant terlemeyi engellemiyor zaten.

ayrıca cok ucuz bir şey deotak
alınacak risk değil hocam ödem falan hiç uğraşamam :D

sprayler neden kötü?

Geri