Arama sonuçları: *

1. K

BAUHAUS güvenilir site midir?

güvenilir
  2. K

Yardım 23K Civarı Sistem Önerisi

https://www.tebilon.com/amd-7500f-gigabyte-geforce-rtx-4060-windforce-oc-8gb-gigabyte-a620m-h-kingston-16gb-512-gb-ssd/ fiyat performans olarak daha iyi 1734129791
  3. K

18 bin tl bütçe ile sistem önerisi yapabilir misiniz?

herşeyi sıfır almak zorunda mısınız
  4. K

İncehesap ölü piksel bulunan monitörün iadesini kabul etmedi

kardeş takma kafaya sen bu ürünü mağazadan alsaydın ne olacaktı aldın hadi vatan mağazadan gittin eve ölü piksel çıktı gittin mağazaya canları isterse müşteri memnuniyeti için direkt değişim yapabilirlerdi ama istemedikten sonra arıa kaydı ile servis yolu görünecekti ve bir itiraz yolunuz...
  5. K

işte bunun hukuki bir bildirimi yok kendi aramızda oturduk biz 3 ün üstünde olursa kabul edelim gibi sözlü bir anlaşma gibi bir şey bu
  6. K

bizleri tüketici hakem heyetine senelerdir mahkum eden bu sistemin içine .... bu nedir arkadaş yaa 3 tane ölü piksel var kutuyu açmadan sanki belli oluyormuş gibi kutuyu açtınız muhabbeti bir de utanmadan
  7. K

Yardım Televizyon tavsiyesi

harici bir uydu alıcınız yoktur sanırsam dahili uydu alıcılı 1080p model olarak önerebiliriz max bütçeniz nedir (illaki o sınıra dayanmayız ama nereye kadar çıkacağımızı bilelim)
  8. K

Pazarama üzerinden Monitör Tavsiyesi alınır.

https://app.hb.biz/8Y6RehBE9u9F 4000-4500 bandında onerdiğim ürün Pazarlamadan istiyorum dediğinizi gördüm 300 TL kupon için ama mesela bu ürün pazaramada 4704 TL 300 TL düşse 4404 TL yine pahalıya gelmiş olacak Sadece bu ürün için düşünmemek lazım Ben 4000-4500 bandında bu ürünü...
  9. K

Sarı site para güvende mantığı nedir

Göndermezse de paran iade Alıp almadım deme imkanı yok sonuçta kargoda ya imzan ya da dijitaal takip kodun var
  10. K

Sarı site para güvende mantığı nedir

Siz ürünün ödemesini yaptığınızda ürün parası zaten direkt satıcıya gitmiyor sitenin havuz hesabında kalıyor Satıcı ürünü size gönderiyor sizin 3 günlük onay süreciniz var bu süreç icerisinde bir sıkıntı yoksa siparişi onayliyorsunuz para o zaman aktarılıyor satıcıya Sorun varsa geri...
  11. K

Vatan bilgisayardan ürün alırken 3 kere düşünün

hocam aldığınız ürünün marka modeli ve fiyatı neydi şu anki fiyatı piyasada en ucuz ne biliyor musunuz
  12. K

GAMINGGEN VE BETAPLUS AYNI ŞİRKET DEĞİL

hocam şok marketler kimin yıldız holdingin seç market kimin o da yıldız holdingin yani bizim bildiğimiz adı ile kimin ülkerin peki şoktan aldığın ürünle ilgili bir sorunda seçe seçten aldığın bir ürünle ilgili şoka gidebilirmisin hayır burada da mantık aynı gaming gen betaplus ın...
  13. K

IYZICO ile ödeme güvenilir mi?

iyizico güvenilir kampanyaya katıldıktan sonra iyizico üye işyerlerinden yapacağın 1000 tl alışverişten sonra en geç 3 iş gününde iyzico kartına 500 tl bakiye yatıyor o bakiyeyi de iyizico üye işyeri olsun olmasın farketmeksezin ehrhangi bir mağazada harcayabiliyorsun
  14. K

Yardım Gaminggentr mağazada peşin fiyatına taksit yapıyor mu?

online mağazada yoksa fiziki mağazada da yoktur 1731947201 peşin fiyatına 3 taksit olayı mı
  15. K

Çalışma için Tablet önerisi

sim kart desteği olsun mu gerek yok mu
  16. K

ÜRÜN İADE SÜRESİ HAKKINDA

yasal süreç kargo tesliminden itibaren 14 gündür o konuda içiniz rahat olsun fakat burda iki türlü bir durum var 1 firma kim oluyorda hukusuz bir bildirim yapıyor 2 amazon kendi sattığı ürünlerde 14 günlük iade hakkını müşteri memnuniyeti adına uzatabilir fakat kendi sitesinde...
  17. K

Yardım Samsung alışveriş kredisi nedir ???

banka ile özel bir kampanya olmadıktan sonra ekler ayrıca alışveriş kredisinde taksit tutarını belirleyen limit var telefonlarda 12 000 tl ve üzeri için 3 taksit 12000 tl altı için 12 takside kadar taksit seçenekelrinden faydalanabiliyorsunuz almak istediğiniz ürün 12 000 tl üzeri olduğu...
  18. K

alışveriş kredisinde taksit olmuyor mu
  19. K

google a telefonlarda alışveriş kredisi yazdım ve ekrana gelen ilk cevap bu
  20. K

Yardım Sahibinden Param güvende satışımdan eksik para aldım

Sahibinden param güvende sisteminde komisyon satıcıdan kesilmez alıcıya eklenerek alım esnasında kesilir Kesmiş olsaydı bile 4999-10000 arası alışverişler için 530 TL maliyet var ki Bu sattığı fiyat ile aldiginparayi karşilaştirdiginda tutarsız Bu sorunun büyük ihtimal ile anında çözüme...
Top Bottom