Arama sonuçları: *

1. L

Hepsijet Teslim Edilmeyen Kargoyu Edildi Gösterdi

kargocu herifle anlaştım müştyeri hizmetleri ararsa teslim aldım dicem kargocu satın aldığım ürün tutarını ibandan kartıma yolladı kargo gelince bana gönderdiği parayı geri vericem adama bu şekilde sorunu çözücez kargocuyuda geçtim bölge sorumlusu olan mudurleride topun ağızına atmışlar ortalık...
  2. L

kesinlikle aldım demicem zatende ne biliyim ben aşırı duygusal olduğum için bin tl para cezası verilmesi ve işinden edilmesi konusu içimi burgdu dhaa önce böle bişeyle karşılaşmadım açıkcası
  3. L

az önce yine aradı kargocu günlük 300 tl ye çalışıyormuş şuanda daıtım aracı gumuldurde bana yakın yani burdna geri 2 saatlik yol gidip torbalı depodan ürünü alıp geri getirmesi lazım temsilciler bin tl para cezası vermişler torbalıya gıdıp urunu alıp geri getirmesi saat 7 8 i bulur yarın valla...
  4. L

işin bide ilginç bir tarafıda var +800 t llik oyun konlu 1672830288 +800 tl oyun kolu bide 1080p kamera 1672830482 800 tl oyun kolu aldım bide 1080p kamera 2 ürün tek kargoda gelicekti
  5. L

hepsi jetten kargo gelicekti gün içerisinde teslim edilmediği halde teslim edildi ibaresi düşürdüler msj attılar telefona bende müşteri hizmetlerini aradım durumu belirttim kargocu beni aradı perşembe günü teslim edicem diye müsteri hizmetlerine bildirdiğim için kargocuya fırça kaymışlar baya...
Top Bottom