+800 t llik oyun konlubu arada ne almıştın paahalı mıydı
+800 tl oyun kolu bide 1080p kameraürünün fiyati ve içeriği önemli
800 tl oyun kolu aldım bide 1080p kamera 2 ürün tek kargoda gelicektibu arada ne almıştın paahalı mıydı
Bedel ödemeli. Kovsunlar inşallahsakın aldım deme, aras kargo kaybetti kargomu param da bosa gitti
hmm içeriğin fiyati yüksek aldım demeyinişin bide ilginç bir tarafıda var
+800 t llik oyun konlu
Mesaj otomatik birleştirildi:
+800 TL oyun kolu bide 1080p kamera
az önce yine aradı kargocu günlük 300 tl ye çalışıyormuş şuanda daıtım aracı gumuldurde bana yakın yani burdna geri 2 saatlik yol gidip torbalı depodan ürünü alıp geri getirmesi lazım temsilciler bin tl para cezası vermişler torbalıya gıdıp urunu alıp geri getirmesi saat 7 8 i bulur yarın valla billah getiricem diyorHemen getir de. O kadar önemliyse getirir.
Hocam doğruyu söyle teslim alana kadar temsilcilere teslim aldım deme. Önce teslim al. Sonra teslim aldım de.az önce yine aradı kargocu günlük 300 TL ye çalışıyormuş şuanda daıtım aracı gumuldurde bana yakın yani burdna geri 2 saatlik yol gidip torbalı depodan ürünü alıp geri getirmesi lazım temsilciler bin TL para cezası vermişler torbalıya gıdıp urunu alıp geri getirmesi saat 7 8 i bulur yarın valla billah getiricem diyor
Tabi tabi 300 TL'ye çalışıyordur kesin ki bu sizi ilgilendiren bir durum değil o zaman benim ürünümü getir kardeşim işini doğru düzgün yap bu benim sorunum değil de burada biraz sizin duygularınıza oynuyor üzerine bir bardak soğuk su içme ihtimalinizde varaz önce yine aradı kargocu günlük 300 TL ye çalışıyormuş şuanda daıtım aracı gumuldurde bana yakın yani burdna geri 2 saatlik yol gidip torbalı depodan ürünü alıp geri getirmesi lazım temsilciler bin TL para cezası vermişler torbalıya gıdıp urunu alıp geri getirmesi saat 7 8 i bulur yarın valla billah getiricem diyor
önceden seni arayıp bilgi verseydi bugün böyle oldu yarın getirecem diye. bu hepsijet deki elemanlar sorunsuz kapıya sivil gelip bırakıp kaçıyorlar. banane kardeşim.az önce yine aradı kargocu günlük 300 TL ye çalışıyormuş şuanda daıtım aracı gumuldurde bana yakın yani burdna geri 2 saatlik yol gidip torbalı depodan ürünü alıp geri getirmesi lazım temsilciler bin TL para cezası vermişler torbalıya gıdıp urunu alıp geri getirmesi saat 7 8 i bulur yarın valla billah getiricem diyor
kesinlikle aldım demicem zatende ne biliyim ben aşırı duygusal olduğum için bin tl para cezası verilmesi ve işinden edilmesi konusu içimi burgdu dhaa önce böle bişeyle karşılaşmadım açıkcasıTabi tabi 300 TL'ye çalışıyordur kesin ki bu sizi ilgilendiren bir durum değil o zaman benim ürünümü getir kardeşim işini doğru düzgün yap bu benim sorunum değil de burada biraz sizin duygularınıza oynuyor üzerine bir bardak soğuk su içme ihtimalinizde var