Arama sonuçları: *

1. leroxy

Yardım Dolaptan ürün satın almak güvenli mi?

güvenli ama iyi bir satıcıdan almak lazım. puanını vs. kontrol edin isterseniz önce.
  2. leroxy

Şarjlı pil mi kullan at pil mi

çok kullanmıyorsan normal pil de okay bence ama bütçe konusunda takıntın yoksa şarjlı pil al geç derim. Ben aralık'ın ortasından bu yana tv'de ve bilgisayarda kullandım, içinden çıkan duracell piller anca 70lere düştü. Çok oynamadığımı belirtmeliyim.
  3. leroxy

Tebilon hangi kargoyla çalışıyor?

Tebilon iyidir. Bana iki ürünüm de MNG ile gelmişti yanlış hatırlamıyorsam.
  4. leroxy

Easycep'ten iphone alınır mı

3UTools o yıldızlı testinin ekran görüntüsünü sansürlü de olsa görmem mümkün müdür?
  5. leroxy

hangi modeli aldınız? Truetone çalışıyor mu? Orijinaliyle değiştiyse ayarlarda hakkında kısmında servis kaydında ekran şeklinde işlenmiş olması lazım. Var mı?
  6. leroxy

Mükemmel, %100 Batarya, 64GB. Gelen raporda Kasa (Eşdeğer) ve Pil (Orijinal) yazıyor. Apple'da da servis kaydı var cihazın.
  7. leroxy

iphone 11 ve üstü bir cihaz alacaksan sorun yaşama ihtimalin fazlasıyla düşük. Genelde sorun yaşayan ve şikayet edenler iphone 6,7,8,x serisi alanlar oluyor XR ve XS tarafında da şikayet yaşayan çok. Ben aldım, bana yine iyi denk geldi. Sadece kasası değişmiş. Bataryası da orijinal %100.
  8. leroxy

Mont önerileriniz ve indirimler?

3 yıldır giydiğim ve artık kolları bana olmamaya başlayan montumu değiştireceğim. Bugün yeni bir mont almam lazım. "Bak kardeş ben giyiyorum senelerdir, gayet memnunum. Sıcak da tutuyor, şişko da göstermiyor dışarıdan." dediğiniz bir mont var mıdır? Aynı zamanda güncel bir mont indirimi varsa...
  9. leroxy

Dolap'tan taksitle telefon alınabiliyor mu?

Bildiğiniz üzere telefon vs. cihazlar taksitle alınamıyor. Ancak alışveriş kredisi ile alınabiliyor onda da 5000TL'ye kadar 12 ay, 5000TL üstü alımlarda 3 ay vade (taksit) ile alım yapılabiliyor. Şu anda kredi kartı ekleyemediğimden bakamıyorum. Dolap uygulamasından 12-15K TL'lik telefonlar...
  10. leroxy

Bir atlete 120₺ verilir mi?

Markası Tutku İç Giyim ise kesinlikle 😋
  11. leroxy

İtopya Yeni Mağaza Geliyor!

Umarım İzmir olur.. En son söz vermişlerdi. İzmir olursa açılışta klavye eksiğimi de kapatırım OFFFFFF
  12. leroxy

Çözüldü✓ Amazon TR parayi çekmedi neden ?

Kendi fikri, kendi kararı. Ürünün fiyatı kazıksa ve illa onu almak istiyorsa ikna etmenize gerek yok.
  13. leroxy

Hepsiburada Eskiyi Getir Yenisini Götür Kampanyası?

Çok az fiyat veriyorlar. Eğer son model bir cihazınız yoksa unutun gitsin.
  14. leroxy

LC Waikiki 2. el ürün satmaya başladı

2019'dan beri giydiğim Air Monarch ayakkabım cak cak yapmaya başlayınca ve ses rahatsız edici konuma gelince 4-5 tane ayakkabıcı gezdim. Birinde bile "evet güzel kardeşim, ben bu ayakkabıyı hallederim" cevabını alamadım. Sırf bu yüzden eski ayakkabım çöpe atılacak durumda (normalde görünümü vb...
  15. leroxy

İkinci el ürün satışı en kolay yoldan nasıl yapılır?

Selamlar arkadaşlar. 2016'dan beri ailede el değiştirip duran ve kamera, yazılım ve özellik desteği gibisinden yetersiz kalmaya başlayan telefonum ASUS ZenFone 3'ü (ZE552KL) satıp yerine Samsung Galaxy M32 almayı düşünüyorum. Ancak malum bütçe sıkıntıları peşimi bırakmıyor, ben de kullanmadığım...
  16. leroxy

İstanbul içi ucuza nereden kıyafet bulabilirim ?

Bu logo var ancak pembe ve düz.
  17. leroxy

Maalesef. O amblemin anlamını bilmiyordum. Ucuz diye almıştım. Foto çekindim dışarıda, instaya attım. Kızın biri hikayeyi yanıtladı "LAN CELLAT MI O PUHAISUHAIHBJKASFBSDJHFBSDJHKFBSDHJFSBDF" diye. Sonradan anladım meğersem cellatın koleksiyonuymuş. Sadece evde giyiyorum artık..
  18. leroxy

Bizim burada da Outlet AVM var, Özellikle Koton çok ucuza ürünler satıyor. 2-3 ay önce oduncu gömleği 30TL'ye, pembe ve kalın sayılabilecek bir sweati de 50TL'ye almıştım. Ama sweat Cellat'ın çıktı o kötü oldu.
  19. leroxy

xbox gamepass nasıl aktifleştirebilirim

Direkt mevcut Xbox Game Pass hesabınıza girip kodu girebilirsiniz.
Top Bottom