Neler Yeni

Çözüldü✓ Amazon TR parayi çekmedi neden ?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Ramlerden iki tane mi aldın toplam 4x8 olacak şekilde nası 2200 lira onlar

louis bloom

80+ Silver
Ramlerden iki tane mi aldın toplam 4x8 olacak şekilde nası 2200 lira onlar
hocam 4x8 bu modeli bulmak mümkünse eger alayim. yukarida arkadas 2x8 ayni model ve rengi 1500 tl ye buldu amazonda bloke olan paranin geri limite gelmesini bekliyorum o linkten alacağım simdi bir de bu amazon normalde bu kadar sıkıntılımı daha yeni versigim siparişin basta parasi cekilmedi simdide iptal ettigim ürünün parasi blokede hala

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
hocam 4x8 bu modeli bulmak mümkünse eger alayim. yukarida arkadas 2x8 ayni model ve rengi 1500 TL ye buldu amazonda bloke olan paranin geri limite gelmesini bekliyorum o linkten alacağım simdi bir de bu amazon normalde bu kadar sıkıntılımı daha yeni versigim siparişin basta parasi cekilmedi simdide iptal ettigim ürünün parasi blokede hala
4x8 istiyosan direk 2 tane 2x8 alabilirsin. Ancak Corsair şart değilse 2000 liraya çok iyi beyaz ram'ler var linkini atarım istersen

louis bloom

80+ Silver
4x8 istiyosan direk 2 tane 2x8 alabilirsin. Ancak Corsair şart değilse 2000 liraya çok iyi beyaz ram'ler var linkini atarım istersen
olur hocam da corsair oldugu icin tum parçalari corsair aliyorum. ama varsa atarsaniz sevinirim bu ramlerden daha iyiyse vb. ya da o sekilde kullandigimda daha yuksek performans alacaksam

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
hocam size zahmet corsair vengeance rgb pro 2x8 3600 mhz beyaz daha uyguna varsa eger oradan siparis edeyim ancak para su an blokede gozukuyor. cekilmis, karsi tarafa henuz geçmemiş yurt disi alisverisinden oturu sanirim.
Niye illaha ki Corsair olsun diye kazık yiyorsun ram sonuçta ekipman değil gözükmüyecek

Marcisco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ulaşcan Arslan

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Niye illaha ki Corsair olsun diye kazık yiyorsun ram sonuçta ekipman değil gözükmüyecek
Kendi fikri, kendi kararı. Ürünün fiyatı kazıksa ve illa onu almak istiyorsa ikna etmenize gerek yok.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
olur hocam da corsair oldugu icin tum parçalari corsair aliyorum. ama varsa atarsaniz sevinirim bu ramlerden daha iyiyse vb. ya da o sekilde kullandigimda daha yuksek performans alacaksam

Samsung B Die çipleri var OC ile daha yüksek performans alırsın

louis bloom

80+ Silver
hocam tum sistemi corsair topladim degistiriyorum 2 haftadir konuda açıyorum forumda. ekipmanlar corsair psu sogutucu kasa fanlar corsair gidip rami farkli almak istemiyorum 3/4 aydır sistemi tam haline getirmek icin yukseltiyorum imzamdaki sistemi satip degistiriyorum. her seyi corsair almisken onu da corsair alayim niye baska marka alip hepsini corsair toplamisken onu farkli alayim. tamam 2000 tl ye daha performansli olani varsa vardir yoktur demiyorum zaten

Marcisco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ulaşcan Arslan
hocam tum sistemi corsair topladim degistiriyorum 2 haftadir konuda açıyorum forumda. ekipmanlar corsair psu sogutucu kasa fanlar corsair gidip rami farkli almak istemiyorum 3/4 aydır sistemi tam haline getirmek icin yukseltiyorum onu da corsair alayim niye baska marka alip hepsini corsair toplamisken onu farkli alayim. tamam 2000 TL ye daha performansli olani varsa vardir yoktur demiyorum zaten
aga fazla vermişsin valla iptal et yazık günah para kolay kazanılmıyor indirim takip et hatta link attım sana daha ucuza aynısı var her yerde ben kötü oldum valla

louis bloom

80+ Silver
aga fazla vermişsin valla iptal et yazık günah para kolay kazanılmıyor indirim takip et hatta link attım sana daha ucuza aynısı var her yerde ben kötü oldum valla
hocam zaten ramleri iptal ettim yukarida yazdim. yukaridaki bi arkadas 1500 tl ye atti ayni model ve rengi oradan siparis edecegim ramleri paranin kredi karti limitine geri gecmesini bekliyorum

Marcisco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ulaşcan Arslan
hocam zaten ramleri iptal ettim yukarida yazdim. yukaridaki bi arkadas 1500 TL ye atti ayni model ve rengi oradan siparis edecegim ramleri paranin kredi karti limitine geri gecmesini bekliyorum
Sevindim.. İlk iş gününde geri yatar diye tahmin ediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,617
Üyeler
161,315
Son üye