cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
Ramlerden iki tane mi aldın toplam 4x8 olacak şekilde nası 2200 lira onlar
hocam 4x8 bu modeli bulmak mümkünse eger alayim. yukarida arkadas 2x8 ayni model ve rengi 1500 tl ye buldu amazonda bloke olan paranin geri limite gelmesini bekliyorum o linkten alacağım simdi bir de bu amazon normalde bu kadar sıkıntılımı daha yeni versigim siparişin basta parasi cekilmedi simdide iptal ettigim ürünün parasi blokede halaRamlerden iki tane mi aldın toplam 4x8 olacak şekilde nası 2200 lira onlar
Provizyonda kalıyor ama gelirgordum su an beyaz 3600mhz modeli hocam. amazondan ramleri iptal ettim karttaki para hala blokede gözüküyor duzelir 10 dk ye diye düşünüyorum
4x8 istiyosan direk 2 tane 2x8 alabilirsin. Ancak Corsair şart değilse 2000 liraya çok iyi beyaz ram'ler var linkini atarım istersenhocam 4x8 bu modeli bulmak mümkünse eger alayim. yukarida arkadas 2x8 ayni model ve rengi 1500 TL ye buldu amazonda bloke olan paranin geri limite gelmesini bekliyorum o linkten alacağım simdi bir de bu amazon normalde bu kadar sıkıntılımı daha yeni versigim siparişin basta parasi cekilmedi simdide iptal ettigim ürünün parasi blokede hala
olur hocam da corsair oldugu icin tum parçalari corsair aliyorum. ama varsa atarsaniz sevinirim bu ramlerden daha iyiyse vb. ya da o sekilde kullandigimda daha yuksek performans alacaksam4x8 istiyosan direk 2 tane 2x8 alabilirsin. Ancak Corsair şart değilse 2000 liraya çok iyi beyaz ram'ler var linkini atarım istersen
Niye illaha ki Corsair olsun diye kazık yiyorsun ram sonuçta ekipman değil gözükmüyecekhocam size zahmet corsair vengeance rgb pro 2x8 3600 mhz beyaz daha uyguna varsa eger oradan siparis edeyim ancak para su an blokede gozukuyor. cekilmis, karsi tarafa henuz geçmemiş yurt disi alisverisinden oturu sanirim.
Aga ben bu ay başında aynısını 1.350 tl gördüm ben yanlışlıkla 3600 yerine 3200 olanını aldım ama sonra iade ile uğraşmak istemedim iptal edebiliyorsan et hemen https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...l18-cmw16gx4m2d3600c18w-fiyati,708164018.htmlarkadaşlar monitör ve ram aldım siparişte onaylandı ama bankadan para çekilmedi neden ?
Alıntıyı görüntüle
Kendi fikri, kendi kararı. Ürünün fiyatı kazıksa ve illa onu almak istiyorsa ikna etmenize gerek yok.Niye illaha ki Corsair olsun diye kazık yiyorsun ram sonuçta ekipman değil gözükmüyecek
olur hocam da corsair oldugu icin tum parçalari corsair aliyorum. ama varsa atarsaniz sevinirim bu ramlerden daha iyiyse vb. ya da o sekilde kullandigimda daha yuksek performans alacaksam
hocam tum sistemi corsair topladim degistiriyorum 2 haftadir konuda açıyorum forumda. ekipmanlar corsair psu sogutucu kasa fanlar corsair gidip rami farkli almak istemiyorum 3/4 aydır sistemi tam haline getirmek icin yukseltiyorum imzamdaki sistemi satip degistiriyorum. her seyi corsair almisken onu da corsair alayim niye baska marka alip hepsini corsair toplamisken onu farkli alayim. tamam 2000 tl ye daha performansli olani varsa vardir yoktur demiyorum zatenNiye illaha ki Corsair olsun diye kazık yiyorsun ram sonuçta ekipman değil gözükmüyecek
aga fazla vermişsin valla iptal et yazık günah para kolay kazanılmıyor indirim takip et hatta link attım sana daha ucuza aynısı var her yerde ben kötü oldum vallahocam tum sistemi corsair topladim degistiriyorum 2 haftadir konuda açıyorum forumda. ekipmanlar corsair psu sogutucu kasa fanlar corsair gidip rami farkli almak istemiyorum 3/4 aydır sistemi tam haline getirmek icin yukseltiyorum onu da corsair alayim niye baska marka alip hepsini corsair toplamisken onu farkli alayim. tamam 2000 TL ye daha performansli olani varsa vardir yoktur demiyorum zaten
hocam zaten ramleri iptal ettim yukarida yazdim. yukaridaki bi arkadas 1500 tl ye atti ayni model ve rengi oradan siparis edecegim ramleri paranin kredi karti limitine geri gecmesini bekliyorumaga fazla vermişsin valla iptal et yazık günah para kolay kazanılmıyor indirim takip et hatta link attım sana daha ucuza aynısı var her yerde ben kötü oldum valla
Sevindim.. İlk iş gününde geri yatar diye tahmin ediyorumhocam zaten ramleri iptal ettim yukarida yazdim. yukaridaki bi arkadas 1500 TL ye atti ayni model ve rengi oradan siparis edecegim ramleri paranin kredi karti limitine geri gecmesini bekliyorum