Çözüldü✓ Amazon TR parayi çekmedi neden ?

hocam biraz arastirdim pozisyonda isleme alabiliyormuş banka direkt iptal etsem 2.200 TL bankama gecer mi kredi limitine henuz para cekilmedi gozukuyordu ancak kontrol ettim bloke de gozukuyor bu urunlerin toplam fiyati parasi. bir de monitoru iptal etmek istemiyorum ayni ramlerin beyazi daha uyguna ben bulamadim
benim attığımı al o ramler yerine

İlla amazondan ram almak istiyorsan bu attığımdan 2 tane al en azından 32 gb olur.

hocam biraz arastirdim pozisyonda isleme alabiliyormuş banka direkt iptal etsem 2.200 TL bankama gecer mi kredi limitine henuz para cekilmedi gozukuyordu ancak kontrol ettim bloke de gozukuyor bu urunlerin toplam fiyati parasi. bir de monitoru iptal etmek istemiyorum ayni ramlerin beyazi daha uyguna ben bulamadim
Post automatically merged:

hocam corsair haric düşünmüyorum sistem parcalari hep corsair
o zaman yediğin kazık hayırlı olsun

hocam corsair haric düşünmüyorum sistem parcalari hep corsair
Ben ekran kartı almıştım iptal ettikten 5 dk sonra limit geri geldi yani iade oldu

İlla amazondan ram almak istiyorsan bu attığımdan 2 tane al en azından 32 gb olur.
hocam size zahmet corsair vengeance rgb pro 2x8 3600 mhz beyaz daha uyguna varsa eger oradan siparis edeyim ancak para su an blokede gozukuyor. cekilmis, karsi tarafa henuz geçmemiş yurt disi alisverisinden oturu sanirim.

Corsair istiyorsan

Corsair istiyorsan

hocam tr fiyatindan farkli degil ki istedigim model
2E384C1E-C472-4336-B5CE-B6BE0E9B79B6.jpeg

arkadaşlar monitör ve ram aldım siparişte onaylandı ama bankadan para çekilmedi neden ?
Alıntıyı görüntüle
O monitörü almanızı pek tavsiye etmiyorum.
Ramler pahalı daha uygun bir yerden alıp bütçeyi monitöre ekleyiniz. 3000-3500 e adam akıllı 2K monitör olmuyor genelde.

Corsair istiyorsan

anladim hocam tesekkurler amazondan ramleri iptal edip attiginiz linkten aliyorum 1500 e beyaz olani

Kargoya verileceği zaman çekiyor diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,181
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri