Neler Yeni

Çözüldü✓ Amazon TR parayi çekmedi neden ?

AydNn

80+ Bronze
hocam biraz arastirdim pozisyonda isleme alabiliyormuş banka direkt iptal etsem 2.200 TL bankama gecer mi kredi limitine henuz para cekilmedi gozukuyordu ancak kontrol ettim bloke de gozukuyor bu urunlerin toplam fiyati parasi. bir de monitoru iptal etmek istemiyorum ayni ramlerin beyazi daha uyguna ben bulamadim
benim attığımı al o ramler yerine

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
İlla amazondan ram almak istiyorsan bu attığımdan 2 tane al en azından 32 gb olur.

AydNn

80+ Bronze
hocam biraz arastirdim pozisyonda isleme alabiliyormuş banka direkt iptal etsem 2.200 TL bankama gecer mi kredi limitine henuz para cekilmedi gozukuyordu ancak kontrol ettim bloke de gozukuyor bu urunlerin toplam fiyati parasi. bir de monitoru iptal etmek istemiyorum ayni ramlerin beyazi daha uyguna ben bulamadim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam corsair haric düşünmüyorum sistem parcalari hep corsair
o zaman yediğin kazık hayırlı olsun

CihanDar.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Hakan ŞAHİN☪

hocam corsair haric düşünmüyorum sistem parcalari hep corsair
Ben ekran kartı almıştım iptal ettikten 5 dk sonra limit geri geldi yani iade oldu

louis bloom

80+ Silver
İlla amazondan ram almak istiyorsan bu attığımdan 2 tane al en azından 32 gb olur.
hocam size zahmet corsair vengeance rgb pro 2x8 3600 mhz beyaz daha uyguna varsa eger oradan siparis edeyim ancak para su an blokede gozukuyor. cekilmis, karsi tarafa henuz geçmemiş yurt disi alisverisinden oturu sanirim.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Corsair istiyorsan

louis bloom

80+ Silver
Corsair istiyorsan

hocam tr fiyatindan farkli degil ki istedigim model
2E384C1E-C472-4336-B5CE-B6BE0E9B79B6.jpeg

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
arkadaşlar monitör ve ram aldım siparişte onaylandı ama bankadan para çekilmedi neden ?
Alıntıyı görüntüle
O monitörü almanızı pek tavsiye etmiyorum.
Ramler pahalı daha uygun bir yerden alıp bütçeyi monitöre ekleyiniz. 3000-3500 e adam akıllı 2K monitör olmuyor genelde.

louis bloom

80+ Silver
Corsair istiyorsan

anladim hocam tesekkurler amazondan ramleri iptal edip attiginiz linkten aliyorum 1500 e beyaz olani

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kargoya verileceği zaman çekiyor diye biliyorum.

louis bloom

80+ Silver
Nasıl değil attım işte yukarı
gordum su an beyaz 3600mhz modeli hocam. amazondan ramleri iptal ettim karttaki para hala blokede gözüküyor duzelir 10 dk ye diye düşünüyorum

Top Bottom