louis bloom
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,165
arkadaşlar monitör ve ram aldım siparişte onaylandı ama bankadan para çekilmedi neden ?
hocam siparis onayi mailide geldi her iki ürüne ayri ayri anlamadim hicO ramler ne öyle 2200 TL. Hemen çekmez yola çıktığı zaman çekiyorlar bazen
Aynen öyle.O ramler ne öyle 2200 TL. Hemen çekmez yola çıktığı zaman çekiyorlar bazen
Aynı ramlar hepsiburadada 1650 olması lazım, ki o da pahalı ama 600 lira cebine kalır dostum.arkadaşlar monitör ve ram aldım siparişte onaylandı ama bankadan para çekilmedi neden ?
Alıntıyı görüntüle
Onay zaten gelir hemen dostum. Ürünler hazırlanma aşamasında veya kargolanırken ücreti alırlar.hocam siparis onayi mailide geldi her iki ürüne ayri ayri anlamadim hicAlıntıyı görüntüle
Buyuk ihtimalle iptal ederler. Benim de bankam da para yokken onaylanmıştı sonra iptal olduarkadaşlar monitör ve ram aldım siparişte onaylandı ama bankadan para çekilmedi neden ?
Alıntıyı görüntüle
yok hocam kartin limitini kontrol edip verdim siparişi kredi kartina 6 ay taksit ileBuyuk ihtimalle iptal ederler. Benim de bankam da para yokken onaylanmıştı sonra iptal oldu![]()
yurtdışından alınan ürünlerde genelde parayı biraz geç çeker ve ramler baya pahalıymış.arkadaşlar monitör ve ram aldım siparişte onaylandı ama bankadan para çekilmedi neden ?
Alıntıyı görüntüle
hocam biraz arastirdim pozisyonda isleme alabiliyormuş banka direkt iptal etsem 2.200 tl bankama gecer mi kredi limitine henuz para cekilmedi gozukuyordu ancak kontrol ettim bloke de gozukuyor bu urunlerin toplam fiyati parasi. bir de monitoru iptal etmek istemiyorum ayni ramlerin beyazi daha uyguna ben bulamadimramleri iptal et one öyle 2200tl
hocam corsair haric düşünmüyorum sistem parcalari hep corsair