Arama sonuçları: *

1. L

Ayakkabının delikleri açılmamış nasıl açılır

Tirbuson ile yapmıştım ben
  2. L

🔥İndirim Algida ile Amazon.com.tr de geçerli ücretsiz 25 TL indirim çeki kazanmak!

bunu aynı amazon hesabında 1 kere mi kullanabiliyoruz yoksa başka bir telefondan algidaya kayıt olsak aynı amazon hesabından yine 25tllik kupon kullanabilir miyiz
  3. L

🔥İndirim 20 Temmuz 2022 Şok Market Kataloğu

hdd bende var geçen sene mayıs ayında almıştım. üzerinden oyun da oynuyorum depolama için de kullanıyouym. https://www.hepsiburada.com/wd-black-p10-game-drive-2tb-2-5-tasinabilir-disk-wdba2w0020bbk-wesn-p-HBV00000TH386?magaza=Hepsiburada şunun aynısı sanırım detaylı bakamadım afişe
  4. L

Robot Süpürge Önerisi

Hocam çok özellikli bir şey almana bence gerek yok. 2.5 yıldır viomi V2 mop kullanıyorum gayet yeterli düzeyde temizliyor. Roborock mu ne bir sürü model çıkmış inanılmaz pahalı ki özellikleri de çok farklı değil sadece emiş gücü filan fazla. Önemli nokta yukarida da söylendiği gibi koltuk...
  5. L

Amazon Prime day indirimleri mantıklı mı?

ben de klavye almayı düşünüyorum satıcısı ingilterede fakat direkt amazon değil. primeday beklesem mi emin olamadım :/
  6. L

Ana Konu İtopya Karne Kampanyası - Haziran 2022

düzgün bir şey olacağını sanmıyorum ben ya. geçen sene de böyle girmişlerdi ama aman aman bi indirim yoktu
  7. L

İtopya fiyatlarda yükselme

Klasik itopya. Hafta sonuna doğru fiyatları eski haline getirip muhteşem indirimler diye satacak
  8. L

Footbal Manager 22 indirim?

Bu seneye kadar hep steamden almıştım ben. Fakat inanılmaz yüksek fiyatı var ve değmiyor kesinlikle. En mantıklı seçim gamepass. Offline oynaması dert tabi eğer offline düşüncen varsa
  9. L

🔥İndirim İtopya Süper Gençlik Festivali

Zaten sitedeki neredeyse tüm ürünler arttırılmış bile. 2 gün önceki fiyata çekip indirim diyecekler
  10. L

Yüz için tıraş makinesi önerisi

Daha önce Braun kullanmistim bu 3 yuvarlak başlık olan. Açıkçası o tarzlar bende pek işe yaramadı. Oneblade pahalı evet ama net bir çözüm. Şimdi hatırlamıyorum ama çakma oneblade vardı başka bir marka ona bak istersen
  11. L

Yüz için tıraş makinesi önerisi

4-5 senedir oneblade kullanıyorum. Her gün tıraş olmuyorum gerçi ama bir bıçak 5-6 ay götürüyor beni. Tıraş etmesi baya keskin neredeyse sıfıra yakın kesiyor. Fiyatı artmis fakat değer bir makine hem de aparatı vs çok bir ağırlığı yer kaplaması yok
  12. L

Itopya Laptop Fiyatları Değişmiş

Klasik itopya. Gecen de bir kulakligi 1874 yazdıktan sonra Pzt günü 3k yapıp 2-3 gün sonra 1899 yazdi :D
  13. L

teknosa alışveriş garipliği

Bazı markalar en düşük fiyat garantisi gibi bir şey yapıyor. Eğer daha ucuzuna bulursan ( internetten satıştlar hariç) farkı veriyorlar veya o fiyata düşürüyor. Bu da öyle bir şeydir
  14. L

0'a Yakın Kesen Traş Makinesi

Oneblade başarılı bu konuda
  15. L

Yardım TeknoMehmet ile İlgili Soru

vodafone uygulamasından baktığımda sonynin bir modeline kayıtlı gözüküyoor telefon. tuşlu telefon için önermem çünkü sanırım eğer imeisine kayıt edeceğin telefonda 4g yoksa telefonda 4g kullanamıyorsun
  16. L

Yardım TeknoMehmet ile İlgili Soru

Ben geçen sene Ocak ayında OnePlus 7t aldım kendisinden herhangi bir sorun çıkmadı şu ana kadar. Ki paranın bir kismini da 2 gün sonra vereceğimi söyledim sorun bile etmedi. Büyük firma filan değil normal herhangi bir satıcı. Bir de zahter var ona da çok güvenen var hatta bazı youtuberlar oradan...
  17. L

🔥İndirim Corsair void elite 500 tl!!!

Aa bakmamıştım tarihe :(
  18. L

🔥İndirim Corsair void elite 500 tl!!!

Geçen itopyadan almadın mi abi sen
Top Bottom