Jaess
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
Arkadaşlar selam. Algida ile kazan uygulaması Amazon.com.tr de kullanabileceğimiz 75 tl ve üzeri siparişlerimiz için 25 TL indirim çeki veriyor hemde ücretsiz. Bunun için önce Play Store a girip Algida ile Kazan uygulamasını indiriyoruz. Ardından uygulamayı açıp kayıt oluyoruz. Kayıt olup giriş yaptıktan sonra önümüze ye kazan çıkacak. Ye kazanı yapıyoruz ve 25 TL hediye jetonumuzu alıyoruz. Anasayfanın en sağ alt kısmında bulunan fırsatlara tıklıyoruz ve Amazon 75 TL'ye 25 TL İndirim Çekini satın alıyoruz. Satın aldıktan sonra size bir kod veriyor ve bu kodu 75 TL ve üzeri siparişlerimizde kullanabiliyoruz.
Kampanya sadece Amazon.com.tr mobil uygulaması için geçerlidir!
Görsellerle daha detaylı anlatım yapmak isterdim fakat Algida ile Kazan uygulaması ekran görüntüsü almama izin vermiyor. Aklınıza takılan herhangi bir soru olursa konu altından bana sorabilirsiniz.
Kampanya sadece Amazon.com.tr mobil uygulaması için geçerlidir!
Görsellerle daha detaylı anlatım yapmak isterdim fakat Algida ile Kazan uygulaması ekran görüntüsü almama izin vermiyor. Aklınıza takılan herhangi bir soru olursa konu altından bana sorabilirsiniz.
Son düzenleme: