Arama sonuçları: *

1. mamusk

www.airmaxucuz.com dan ayakkabı almayı düşünüyorum güvenilir mi?

Hiç güvenilir gelmedi açıkcası, gönderseler bile 100 de 99 çakma gönderirler.
  2. mamusk

HepsiBurada satıcıyla nasıl iletişime geçeceğim?

Ya hocam cidden vodafone payden mi yaptınız 680 in hepsini? nasıl yaptınız hocam ya bizde yapalım?
  3. mamusk

Düzeldi hocam şu an 10 tl yine.
  4. mamusk

Arkadaş çevreniz geniş ve iyiymiş. ne diyim helal olsun. 1619386045 65 kod mu aldınız? 😱
  5. mamusk

Belki vodafone pay ile almamıştır.
  6. mamusk

Vodafone pay ile mi?
  7. mamusk

22.13 te 3 kod aldım 2 tanesi 1 dakika geçmeden, diğeri de şimdi geldi. Toplam 7-8 kod aldım 1 tanesi haricinde hepsi anında geldi.
  8. mamusk

Hocam 6 dan fazla kod aldım 30 saniye geçmeden geldi,o 3 tane kodu ard arda aldım ondan dolayı bir tanesi arada kaynadı diye düşünüyorum. Bu sorunu başka arkadaşlar da yaşamış sanırım, onlarda satıcıyla iletişime geçip kodlarını almışlar. 1619384533 Vodafone pay kampanyası hocam. 1619384589...
  9. mamusk

Dostlar hepsiburadadan 3 adet steam cüzdan kodu aldım 2 tanesi anında geldi fakat 1 tanesi gelmedi, sonra 1 tane daha aldım o da anında geldi, satıcıyla nasıl iletişime geçebilirim? larabay satıcının adı.
  10. mamusk

Hepsiburada Fazla Gönderilen Steam Kodu

Aynen öyle şansına denk gelmiş.
  11. mamusk

Getir'den sipariş vermek

7/24 açık değil saat 00.00 dan sonra çalışmıyorlar, fakat değişebiliyor,bir keresinde girdiğimde 23,00 da kapalıydı.
  12. mamusk

Amazon Prime Kargo'dan İddialı Teslimat Hızı!

Evet gerçekten amazon'un tr de verdiği hizmet çok güzel, Mesela örneğin hepsiburada da bir kargo için yarın teslimat isterseniz 15 tl veriyorsunuz, Prime ise aylık 8tl.
  13. mamusk

Letgodan Yapacağım Takas Ne Kadar Mantıklı

bence adil görünüyor.
  14. mamusk

Amazondan ekrankartı aldım kargonun üstünde fatura içindedir diyor ama yok

Hocam sevk irsaliyesi fatura değil.
  15. mamusk

🔥İndirim A101'e Gelicek Olan Rgb Led Ve Gaming Ürünler 11 Mart

35 liralık mouse u 1.5 yıldan fazla kullandım belkide baya da hor kullanmama rağmen hiç sorun yaşamadım,renkleri baya zayıf 7 tane mi renk var zaten.oyuncu bi yanı yok zaten lazerli mouse ama yinede baya sağlam zamanında 25 liraya mı ne almıştım şimdi emekli oldu ama hala taksam çalışır heralde...
  16. mamusk

Game garaj çöktü mü yoksa sadece bendemi girmiyor

heryer çöktü.
  17. mamusk

R3 1200 + GTX 1050Ti Sistemi Kaça Satabilirim?

3000 gibi fiyatlara satabilirsen daha iyi olabilir.
Top Bottom