www.airmaxucuz.com dan ayakkabı almayı düşünüyorum fakat güvenilir olup olmadığını bilmiyorum alan veya bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim
yani biraz öyle de alacağım ayakkabı tek orada bulabildim yaHiç güvenilir bir yere benzemiyor açıkçası
O değil de adamlara söyle düzgün bir sunucu alsınlar siteyi açıp dolandırılamadımwww.airmaxucuz.com dan ayakkabı almayı düşünüyorum fakat güvenilir olup olmadığını bilmiyorum alan veya bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim
Kesinlikle almayın dolandırıcı olabilir offical websitw yapmaya çalışmışlar bildiğinwww.airmaxucuz.com dan ayakkabı almayı düşünüyorum fakat güvenilir olup olmadığını bilmiyorum alan veya bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim
söylerim hocamO değil de adamlara söyle düzgün bir sunucu alsınlar siteyi açıp dolandırılamadım
Şaka bir yana sitenin adı bile dolandırıcıyım diyor
hocam sormanız günah posaıjergfasopıgjasidlpgjadlkgfr isminde hayır yokwww.airmaxucuz.com dan ayakkabı almayı düşünüyorum fakat güvenilir olup olmadığını bilmiyorum alan veya bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim
UCUZ PRE mc satan siteler daha güvenilirAdı ucuz minecraft premium satan sitelere benziyor
Hiç güvenilir gelmedi açıkcası, gönderseler bile 100 de 99 çakma gönderirler.www.airmaxucuz.com dan ayakkabı almayı düşünüyorum fakat güvenilir olup olmadığını bilmiyorum alan veya bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim