Arama sonuçları: *

1. marilyn

Bu Ukraynalı dolandırıcı mıdır

İlk nakit iste hacı
  2. marilyn

Kürek önerisi lazim .... .

Sağolasın
  3. marilyn

Orasi oylede gideceğim yer uzak bisiklet ilede taşıması zor
  4. marilyn

Kürek lazim rampa vs yapabilmek için gerektiğinde katlanip çantaya sığabilecek baya sağlam olmasi lazim cunku baya taşa toprağa vuracağım öneriniz varsa bekliyorum 1718917254 Bütçe önemsiz 400/500 olur gerekiyorsa 1k da veririm
  5. marilyn

Yardım Yurtiçi kargomu kaybetti

Urunu kargolayan benim urunun alicisine ucreti verirler ama o parada sahibindende param güvendede duruyor e kargo gidemiyor alicida onaylayamiyor ben napicam bilmiyorum .d
  6. marilyn

Yardım Yurtiçi kargomu kaybetti

Sahibinden uzerinden param güvende ile bisiklet parçasi sattim yurtiçi normalde 2/3 günde kargoyu gotururdu 1 hafta olacak kaybolduğunu söylediler karşı taraf ile iletişime geçtim ikimizde şubeye gittik antalyadaki şube kargonuz hala sakaryada diyor sakaryadaki şube kargo bizden çıktı diyor bir...
  7. marilyn

Yardım Vans ayakkabı önerisi

Yok ya güzel ayakkabi koyu giyiniyorum zaten vans almamin sebebi başka ayakkabilarin tabani çok yumuşak ve bu sekilde delikli olmuyor çivili pedal hep deliyor ayakkabiyi vanslarda hiç delinme sorunu yaşamadım pedallarada güzel oturuyor
  8. marilyn

Yok sanirim ben bulamadim neyse aldim zaten kendi sitesinden
  9. marilyn

Yd kanka bu site taksit yapacağım kartdan yd alişverişe taksit yapmiyor banka
  10. marilyn

Bulamadım özelleştirme
  11. marilyn

Vans ayakkabı alacağım mağazalarda hep beyaz tabanlı var siyah yada kahverengi tabanlılarında 42.5 olanı yok vansın sitesindede bulamadım trendyolda hepsiburadada orjinal vans satan mağaza biliyormusunuz tabanı kahverengi olsun beyaz olmasın lütfen çok kirleniyor
  12. marilyn

Sizce Bu Kişi Dolandırıcı mı?

Dolandidici param guvende için kimsenin numarasi istenmez satin alirsin ve olay biter bu şekilde bilgi topluyorlar sanirim no açikken wp den taciz ediyordu yabanci numaralar şimdi no kapattim bu şekilde mesaj atiyorlar
  13. marilyn

Sigaraya bir zam daha geldi !!

Ojhhhhh
  14. marilyn

🔥 AKARYAKIT FİYATLARI UÇTU! SIVI YAĞI GEÇTİ🔥

benzine özel tüketim vergisi koymak nedir a💀 1689497722 ayasofya müze olsaydı daha iyiydi ***** insanlar kapıları kemirmezdi
  15. marilyn

Parama ne almalıyım ?

hiç bir şeyin fiyatı duşmez ne alırsan kar şu vakitten sonra
  16. marilyn

Parama ne almalıyım ?

bilemiyorum ama ben olsam yıl sonunu beklerdim altın bozdurmak için
  17. marilyn

Parama ne almalıyım ?

altın alın köşede dursun bence para kazandıkça üstüne ekleme yapın derim
  18. marilyn

Parama ne almalıyım ?

en azından şöyle 1000-2000 usd olsa amerika borsasını önerirdim midasta alım satım için 1.5 dolar ücreti var aldın sattın 3 dolar 100-200 dolar ile bi hisse aldınız desek en az %3 artması lazım zararı kara geçirebilmeniz için uzun vadeli 1-2 dolar içinde bence uğraşılmaz
  19. marilyn

Parama ne almalıyım ?

hangi borsadasınız bist uçtu gitti faiz kararından sonra nasdaqda yükseliyor bayadır ya çok kötü hisse aldınız yada başka bir borsadasınız
  20. marilyn

Parama ne almalıyım ?

bu para ile çok mantıklı değil bist oynayabilirsiniz ama o da tl üzerinden işlediği için her türlü enflasyona karşı ezilirsiniz
Top Bottom