Neler Yeni

Yardım Yurtiçi kargomu kaybetti

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Sahibinden uzerinden param güvende ile bisiklet parçasi sattim yurtiçi normalde 2/3 günde kargoyu gotururdu 1 hafta olacak kaybolduğunu söylediler karşı taraf ile iletişime geçtim ikimizde şubeye gittik antalyadaki şube kargonuz hala sakaryada diyor sakaryadaki şube kargo bizden çıktı diyor bir anlam veremedim ne yapmam lazım adamin ürünü benimde param yok ortada ikimizde mağduruz

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
Sahibinden uzerinden param güvende ile bisiklet parçasi sattim yurtiçi normalde 2/3 günde kargoyu gotururdu 1 hafta olacak kaybolduğunu söylediler karşı taraf ile iletişime geçtim ikimizde şubeye gittik antalyadaki şube kargonuz hala sakaryada diyor sakaryadaki şube kargo bizden çıktı diyor bir anlam veremedim ne yapmam lazım adamin ürünü benimde param yok ortada ikimizde mağduruz
Kargoya tazmin için başvur size ürünün ücretini iade etmek zorundalar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kargoya tazmin için başvur size ürünün ücretini iade etmek zorundalar.

Urunu kargolayan benim urunun alicisine ucreti verirler ama o parada sahibindende param güvendede duruyor e kargo gidemiyor alicida onaylayamiyor ben napicam bilmiyorum .d

sSeNCeRr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Sencer YÜRÜKER
Olay istediğin gibi sonuçlanır umarım

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
Urunu kargolayan benim urunun alicisine ucreti verirler ama o parada sahibindende param güvendede duruyor e kargo gidemiyor alicida onaylayamiyor ben napicam bilmiyorum .d
Hayır ürünü yollayan siz başlatacaksınız tazmini alıcı da iptal olacak parası geri yatacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,289
Üyeler
161,834
Son üye
Darius
Top Bottom