Arama sonuçları: *

1. M

Vatan Bilgisayar kutusu açılmış monitörü iade alır mı?

bende hiçbir sorun çıkmadı cumartesi aldığım kasanın parçalarını pazartesi gidip hdd yi ve cuma gidip monitörü iade ettim (mağazadan aldım)
  2. M

Hayır. daha bu hafta 4 tane ürün iadesi yaptım (hepsi aynı gün alındı fakat farklı günlerde iade edildi hatta mağaza müdürü az günü kalmış demişti) aynı güne geçerli değil istersen deneyebilirsin 1607811517 iade alacaklar bunu bilseniz yeterli
  3. M

14 gün sınırı var alıyorlar servise göndermeyi söylüyorlar ama bende bir sorun çıkmadı iade edebilirsin 14 gün içerisinde 1607811331 evet mağazadan aldım 14 günü geçmediği sürece sorun yok hatta bi ara bozuk wifi adaptörü sattılar 30 dk sonra gittim gayet rahat bir şekilde iademi yaptım...
  4. M

o zaman kesin almaları gerek almama gibi bir durum yok git iade etmek istediğini söyle dikkat et kupon vermeye çalışırlar nakit ödeme almak istediğini söyle ilk başta biraz zorlarlar ama ben vakti evvelinde onları çileden çıkartıp nakit ödeme almayı başarmıştım (söz dinlemeyen inatçı müşteri...
  5. M

ama dikkat et monitörün kutusundaki poşetleri bile istiyorlar bende monitör kutuda duruyorken dışındaki beyaz süngerimsi şey istendi
  6. M

14 günü geçmemişse paşa paşa almak zorundalar bende vatandan yeni pc topladım aoc monitörde ölü piksel vardı il dışından sıfırını getirttiler değiştirdiler onda da çıktı asus verdiler yerine asus gayet sağlam bir sorun yok bunda da sorun çıksa yine almak zorundalar 14 günü geçmediyse istediğin...
Top Bottom