Neler Yeni

Vatan Bilgisayar kutusu açılmış monitörü iade alır mı?

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
Arkadaşlar perşembe günü Vatan mağazasına gidip ölü pixel testi yaparak monitör almıştım. Fakat video izlerken görüntüde kayma/titreme ve FreeSync açınca oyunlarda parlaklık titremesi gibi olaylar yaşıyorum. Monitörü iade etmek istiyorum iade alırlar mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa Şan
Arkadaşlar perşembe günü Vatan mağazasına gidip ölü pixel testi yaparak monitör almıştım. Fakat video izlerken görüntüde kayma/titreme ve FreeSync açınca oyunlarda parlaklık titremesi gibi olaylar yaşıyorum. Monitörü iade etmek istiyorum iade alırlar mı?

14 günü geçmemişse paşa paşa almak zorundalar bende vatandan yeni pc topladım aoc monitörde ölü piksel vardı il dışından sıfırını getirttiler değiştirdiler onda da çıktı asus verdiler yerine asus gayet sağlam bir sorun yok bunda da sorun çıksa yine almak zorundalar 14 günü geçmediyse istediğin gibi sevmedim diyerek bile iade edebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa Şan
ama dikkat et monitörün kutusundaki poşetleri bile istiyorlar bende monitör kutuda duruyorken dışındaki beyaz süngerimsi şey istendi

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oh içim rahatladı Allah razı olsun daha 4 gün oldu alalı. Umarım alırlar

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
ama dikkat et monitörün kutusundaki poşetleri bile istiyorlar bende monitör kutuda duruyorken dışındaki beyaz süngerimsi şey istendi
Şarj aletini tutan toka tarzı plastik bile duruyor hiçbir şeyi atmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer mağazadan almışsan geri almazlar. Servise gönderirler
Gözle görülücek bir sorun yok adam da gördü normalde sıkıntı yok sadece video izlerken oluyor ve aynı monitörü 2.alışım. Beğenmedim diye iade etsem almazlar mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa Şan
o zaman kesin almaları gerek almama gibi bir durum yok git iade etmek istediğini söyle dikkat et kupon vermeye çalışırlar nakit ödeme almak istediğini söyle ilk başta biraz zorlarlar ama ben vakti evvelinde onları çileden çıkartıp nakit ödeme almayı başarmıştım (söz dinlemeyen inatçı müşteri olmazsan eğer onların istediği oluyor)

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
o zaman kesin almaları gerek almama gibi bir durum yok git iade etmek istediğini söyle dikkat et kupon vermeye çalışırlar nakit ödeme almak istediğini söyle ilk başta biraz zorlarlar ama ben vakti evvelinde onları çileden çıkartıp nakit ödeme almayı başarmıştım (söz dinlemeyen inatçı müşteri olmazsan eğer onların istediği oluyor)
Teşekkür ederim sende mağazadan almıştın di mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa Şan
eğer mağazadan almışsan geri almazlar. Servise gönderirler
14 gün sınırı var alıyorlar servise göndermeyi söylüyorlar ama bende bir sorun çıkmadı iade edebilirsin 14 gün içerisinde

Teşekkür ederim sende mağazadan almıştın di mi
evet mağazadan aldım 14 günü geçmediği sürece sorun yok hatta bi ara bozuk wifi adaptörü sattılar 30 dk sonra gittim gayet rahat bir şekilde iademi yaptım

Gözle görülücek bir sorun yok adam da gördü normalde sıkıntı yok sadece video izlerken oluyor ve aynı monitörü 2.alışım. Beğenmedim diye iade etsem almazlar mı?
14 günü geçmediği sürece canım istemedi desen bile alırlar (ama öyle deme sen yinede)

rebelmoves

80+ Bronze
14 gün sınırı var alıyorlar servise göndermeyi söylüyorlar ama bende bir sorun çıkmadı iade edebilirsin 14 gün içerisinde

evet mağazadan aldım 14 günü geçmediği sürece sorun yok hatta bi ara bozuk wifi adaptörü sattılar 30 dk sonra gittim gayet rahat bir şekilde iademi yaptım
o aynı gün satışta geçerli. Eğer mağazadan aldıysanız vatan kabul etmiyor 14 gün iadeyi iade edemiyorsun o yüzden servise göndereceklerdir

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet

Kafam karıştı bi olumlu bi olumsuz cevap var

Top Bottom