Arama sonuçları: *

1. n7cati

Yardım Kaliteli terletmeyen BOXER önerisi

Hocam heryerde kullandım çok az terletir , terletmeyen diye bir şey yok maalesef. Fakat aşırı rahat ve sanki yok gibi bir şey. Öneriyorum.
  2. n7cati

Yardım Kaliteli terletmeyen BOXER önerisi

Hocam superstep'ten nike veya calvin klein alabilirsin baya iyi.
  3. n7cati

Sinerjiden bilgisayar aldim geldi fakat hala kargoya hazir diyor

birader şöyle şeyleri niye kafaya takıyorsunuz anlamak zor.
  4. n7cati

🔥İndirim BYNOGAME 200 TL BAKİYE BEDAVA SINIRLI SAYIDA

Şaka gibisin ya :D Aynen işleri güçleri yok senin cer cöp girdigin sitelerin verilerini alacaklar.
  5. n7cati

Şuan aldım daha yeni
  6. n7cati

Aynen hocam çok zekisin ya koskocaman yandex yani milyarlarca kullanıcı olan firma sen onu varsayılan arama motoru yaptın diye verilerini satıyor çok korkunç...
  7. n7cati

Amazon'da Ürün Değişim Devri Bitti!

Bence sebepsiz yere iadeyi de kaldırmaları gerek , zaten amazon sorunsuz bir firma. Türkiyedeki insanlara gösterdikleri iyi tavır fazla bile çünkü suistimal ediliyor. Açıkçası ben Amazon Ve Hepsiburada dışında hiçbir yerden alışveriş yapmam ve değişim politikasını kaldırmaları çokta önemli değil...
  8. n7cati

Sahibinden Param Güvende Bitiyor mu?

Kullanmayın aga şu param güvendeyi zaten , rezalet bir sistem. Alıcı için iyi satıcı için çok kötü , benim arkadaşım laptop satmıştı alıcıya düzgün ulaşmıştı adam düşürüp kırmış sahibinden adamı haklı bulup parayi iade ettirdi. Birde bu rezalet sistem için komisyon alıyorlar şaka gibi. Aklınız...
  9. n7cati

🟠 BENZİNE ZAM GELİYOR! 🔥

Tek sebebi malum kişi.
  10. n7cati

Klasgame Sitesi güvenilir mi?

Yüzlerce kez vp aldım , anında geliyor ve çok güvenilir merak etme hiç yanlış çıkmadı.
  11. n7cati

Amazon Müşteri Hizmetleri Rezilliği.

Uzatma.
  12. n7cati

Gerçekten haklı olsan seni savunur insanlarda , yoksa bizim amazonu savunmamız neyi değiştirir ki? İşin utanç verici yanı koskocaman şirkete işini öğretiyorsun şöyle paketleyin böyle paketleyin diyorsun ayrıca makaleleri okusan zaten her şartta promosyon vermedikleri yazıyor. Sen hala gelip...
  13. n7cati

Forum kurallarını okumanı ve hakaret ile kişilik özelliklerinin farkını öğrenmeni tavsiye ediyorum iyi forumlar.
  14. n7cati

Hakaret içermiyor , boş bir adamsın bu kadar basit. İnsanların kafasını boşa ağrıtan bir insana başka ne diyebilirim?
  15. n7cati

Hiçbir yerde hakaret etmedim , çocuk olduğunu yazdığın kelimelerden anlayabiliyorum. 1724873707 Ağzına sağlık.
  16. n7cati

Hocam eleman kıl zaten belli yazdığı şeylerden , müşteri hizmetleri iyi bile davranmış.
  17. n7cati

Boş bir adam olduğunu bu şekilde kanıtladın kendin direkt , forumu meşgul etme.
  18. n7cati

Amazon ismini verde bidaha alışveriş yapmana izin vermesinler senin gibi boş adamlar barınmasın sitede.
  19. n7cati

Anlamalık bir durum yok bomboş konu açıyorsun , geçen yıl 14 pro max satın aldım ertesi gün fiyatı 1.5k düştü sadece belirli şartlarda hediye bakiye verdiklerini söylediler , hadi önemli olan o değil müşteri hizmetlerini senin gibi kaç kişi bu konu için darlıyor haberin var mı? 450 tl için...
  20. n7cati

Ya sen ne anlatıyorsun ne boş bi adamsın bu forumda olman bile hata , adamlar kötü bir şey dememiş gelip hemen çamur atıyorsun. Adamların suçu yok sen kıl bir müşterisin , zaten paketlemeleri gayet iyi yapıyorlar senden mi öğrenecekler nasıl paketleneceğini yarım akıllı? Ayrıca o promosyonu...
Geri