Arama sonuçları: *

1. noyan123

Yardım Kredi kartı ile 3 taksitle alınan ürünün iadesi?

Bildiğim kadarı ile taksit taksit geri veriyor
  2. noyan123

Çözüldü✓ Bu site güvenilir midir?

Çok teşekkürler :)
  3. noyan123

Çözüldü✓ Bu site güvenilir midir?

Kimse yarı fiyatına ürün satmaz. Her yerde bin lira olan bir şey 500 lira satıpta öyle stokta kalmaz güvenli değil belli bişe
  4. noyan123

Yardım Klavyem için tüketici hakem heyetine gitmek istiyorum

Aynı sorun logitech klavye ile yaşadım. Onunda garanti penta, ne oradan aldığım yerden bir sonuç alabildim. Kimse doğru düzgün bir sonuç vermiyor. En son artık logitech global ile iletişime geçtim. Türkiye 2 hafta çözemediğim şeyi global 2 saat içinde çözüp yeni klavye yolladılar.
  5. noyan123

Bu iphone 8 plus alınır mı?

Şuan aktif olarak kullanıyorum bu cihazı hiç bir sıkıntısı yok kasma etme yaşamıyorum. Şarj sıkıntı o da değişim istiyor. Ama yaşı olan bir cihaz 1-2 sene sonra 6 gibi başlar kasmaya. Ama 2 sene seni kurtarır.
  6. noyan123

Kolay gelsin "kargo" firması

Yaptığı çok saçma, genelde bölgeden bölgeye değişiyor. Ben genelde kolaygelsin ise firma iyi bari temiz güzel gelecek diyorum rahatım oluyorum. Sonra gelmeden arıyor kapıda arıyor. Baya ilgileniyorlar diye seviyordum.
  7. noyan123

bilgisayarimi nasil hizli satabilirim

Olabilir, normal piyasanın bir tık altına koyarsan öyle hızlı gider. Limit fiyattan denk gelirse artık alırlar.
  8. noyan123

Ayakkabı Yapıştırıcısı Önerisi

bally :D
  9. noyan123

Yardım FLO 2 AYAKKABI, KARGO SORUNU

Biri A deposundan çıkmıştır, biri B deposundan tek depoda tutmuyorlardır.
  10. noyan123

Öneri 999₺'Ye Camli Airfryer alınır mı??

Fırın mantığı ile bakarsak aynı bir fark olacağını düşünmüyorum.
  11. noyan123

PTT AVM bu ürün orijinal midir?

Kanka 700tl altı olmaz ya bir sıkıntı garanti var belli hiç bulaşma https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-galaxy-buds2-tws-kulak-içi-bluetooth-kulaklık-siyah-1217298.html
  12. noyan123

Pazaramadaki satıcı güvenilir mi ?

Direk çakma
  13. noyan123

Yardım Gelbura.com siparişimi kargoya vermedi

Alışveriş bir sorun çıktı kı güvenli mi site bende alacağım ondan merak ettim
  14. noyan123

Game garaj guvenilirmi

Fiyat konusunda fark yaratan bir site uyguna olabiliyor sistemler, güvenlidir
  15. noyan123

İncehesap hangi kargo firmasıyla gönderiyor?

Aras ile geldi ama aras araçı değildi arkadaşın dediği gibi aras kurye herhalde gayet temiz ve sağlam şekilde ulaştı.
  16. noyan123

2.el satışta güvenilirlik

Satıcı kimliği bile atıp dolandırılan arkadaşlar var sitede, konum hiç bir önemi yok, çok sakat iş, arkadaşların dediği sistemi yapmaya çalış.
  17. noyan123

İncehesap kargoda sıkıntı olur mu?

Ekran kartının kendi kutusu ekran kartını gayet yeterli bir şekilde koruyor, şut çekmedikleri sürece sağlam geleceğini düşünüyorum.
  18. noyan123

TBMM’de Yeni Kanun Teklifi: Televizyon, Bilgisayar ve Tabletlerden KDV Alınmasın

konsollardaki ek gümrük vergisi bile %50 olarak yıl sonuna uzatıldı öyle bişey olma ihtimali SIFIR
  19. noyan123

gamegaraj güvenlimi?

Ben aldığımda 3 gün içinde geldi üçüncü gün elimdeydi.
Top Bottom