Neler Yeni

TBMM’de Yeni Kanun Teklifi: Televizyon, Bilgisayar ve Tabletlerden KDV Alınmasın

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
haro
Adama bu ürün sunuluyor mu sunuluyor, adam istediği gibi sistemini upgrade eder. Yurtdışında minimum denilen sistemlere biz lüks diyoruz. @Rambo_87 de onaylar istersen.
Sen benim dediklerime bu cevabı verirsen ben de sana maddeci meteryalist derim. Maneviyat sizin içiniz de tamamen ölmüş. 2080ti bu ülkedeki çogu kişinin hayaliyken adam gidiyor 6 ay oldu diyor bak alalı 3090 geçecegim diyor sonra da 3090ti çıkarsa ona da geçerim falan diyor birde. Bunun savunlacak hiç bir yanı yoktur. Savunan adamın için de de zerre 1 gram maneviyat duygusu gelişmemiştir tamamen maddecidir. Mesela iphone falan da çılgın gibi tüketiliyor Allah akıl fikir versin. Sony xperia telefon aldım 3 senedir kullanıyorum. Adamlar senede bir telefon degiştiriyorlar. Bu bir zevk işi degildir tamamen israftır. Lafa gelince hükümet şöyle böyle israf yapıyor demesini bililrler ama halka bakıyorsun halkta aynı israfçı. Yani demekki neymiş halk neyse ülkenin başındakilerde oymuş.

Alperen00_

80+ Bronze
Boşuna hayal kurmayalım.

Malum partiler reddeder yüksek ihtimal.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Sen benim dediklerime bu cevabı verirsen ben de sana maddeci meteryalist derim. Maneviyat sizin içiniz de tamamen ölmüş. 2080ti bu ülkedeki çogu kişinin hayaliyken adam gidiyor 6 ay oldu diyor bak alalı 3090 geçecegim diyor sonra da 3090ti çıkarsa ona da geçerim falan diyor birde. Bunun savunlacak hiç bir yanı yoktur. Savunan adamın için de de zerre 1 gram maneviyat duygusu gelişmemiştir tamamen maddecidir. Mesela iphone falan da çılgın gibi tüketiliyor Allah akıl fikir versin. Sony xperia telefon aldım 3 senedir kullanıyorum. Adamlar senede bir telefon degiştiriyorlar. Bu bir zevk işi degildir tamamen israftır. Lafa gelince hükümet şöyle böyle israf yapıyor demesini bililrler ama halka bakıyorsun halkta aynı israfçı. Yani demekki neymiş halk neyse ülkenin başındakilerde oymuş.
anlatamazsın hocam bunu

paranın değerini bilmeyen adam anlamaz bunu hocam anlamaz yorma nefesini boşa

Rammstein

80+ Silver
Hükümet o israfları yapmasaydı 3090 alan adamlar da yapamayacaktı çünkü vergiler bu durumda olmayacaktı ülke bu durumda olmayacaktı.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,559
İsim
Mert Can Ergün
"AKP ve MHP oylarıyla reddedildi ."
normal zaten her şeye red diyenlerden ne beklersin ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

yüzde 50 den sonra 70 yapıcaklar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç