Tab2Ülkemizin evladları uzaktan ders alsın len. Ama PC 5000 lira olsun len.
Bizim medeniyetimiz ameriga gibi kötü yollardan oluşmuyor yollarımız çok iyi bir arabadan 2 araba vergisi alsak bile.Ülkemizin evladları uzaktan ders alsın len. Ama PC 5000 lira olsun len.
Celeron işlemcili 2 GB Ramli PC leri her oyunu açan uzaktan eğitim sistemi diye 3000 e satalımÜlkemizin evladları uzaktan ders alsın len. Ama PC 5000 lira olsun len.
taşın suyunu çıkarma peşindesiniz bir küçük önerge parçasıyla aklınızdan geçene bakınOlursa üzülürüm
da 2 sistemi kdv ile almıştım kdv kalkarsa İtopya onun iadesini verebilecekmi?
Kızgın atmana gerek yok sonuçta sende kdv dahil aldın sistemi yani kdv kalkarsa sende paranı alabilecek misin?
Doların artmasının en büyük ama en büyük sebebi israf devletin israfı ve ithalatın ihracattan fazla olması cari açık böyle olunca borçları dolarla alıyoruz ve tl değer kaybedince borcumuz da artıyor.Ya ben aslında bu kanunu desteklerdim de. Adam diyor ben de 2080ti var daha alalı 6 ay oldu. Ben 3090 alacam falan. Ya böylelerini görünce sinirleniyorum aslında olan sen ben gibi garibana oluyor. Bu doyumsuz maymun iştahlı arkadaşlar yüzünden ülkedeki dolar dışarıya gidiyor. Bu kadar gereksiz harcmalar yapmamız gerek üretim ve alım gücümüz yok. Bu sebeble almanya da olsa neyse derdim 2080ti ekran kartından 3090 a geç. Ama Türkiye şartlarında 5-6 ay da böyle saglam kartlar degiştirilmez. Aslında bunlar yüzünden de dolar artıyor işte. Mesela iphone almış yenisi çıkmış falan onu da almak istiyor... söylenecek söz yok bu sebeble ben bu kanunu destekleyemem iyi niyet suistimal olur.
Adama bu ürün sunuluyor mu sunuluyor, adam istediği gibi sistemini upgrade eder. Yurtdışında minimum denilen sistemlere biz lüks diyoruz. @Rambo_87 de onaylar istersen.Ya ben aslında bu kanunu desteklerdim de. Adam diyor ben de 2080ti var daha alalı 6 ay oldu. Ben 3090 alacam falan. Ya böylelerini görünce sinirleniyorum aslında olan sen ben gibi garibana oluyor. Bu doyumsuz maymun iştahlı arkadaşlar yüzünden ülkedeki dolar dışarıya gidiyor. Bu kadar gereksiz harcmalar yapmamız gerek üretim ve alım gücümüz yok. Bu sebeble almanya da olsa neyse derdim 2080ti ekran kartından 3090 a geç. Ama Türkiye şartlarında 5-6 ay da böyle saglam kartlar degiştirilmez. Aslında bunlar yüzünden de dolar artıyor işte. Mesela iphone almış yenisi çıkmış falan onu da almak istiyor... söylenecek söz yok bu sebeble ben bu kanunu destekleyemem iyi niyet suistimal olur.
Haklısın Gerçektentaşın suyunu çıkarma peşindesiniz bir küçük önerge parçasıyla aklınızdan geçene bakın
yapmayın hocam böyle yapmayın
bu kanunun amacı PC tv yani online eğitim için yeterli ekipman aleti alması için var (amacı sapabilir tabi de genel amaç o şekilde)
eskiden ödediğin vergiyi geri almak için değil
ayrıca ödediğin vergiyi almak nasıl bir fikir yurtdışında mısın ki ülkeden çıkarken vergini alacaksın
hocam adamlar değiştirmiyor bizim ülkedeki maymun iştahlılar gibi idarelerini biliyolarYa ben aslında bu kanunu desteklerdim de. Adam diyor ben de 2080ti var daha alalı 6 ay oldu. Ben 3090 alacam falan. Ya böylelerini görünce sinirleniyorum aslında olan sen ben gibi garibana oluyor. Bu doyumsuz maymun iştahlı arkadaşlar yüzünden ülkedeki dolar dışarıya gidiyor. Bu kadar gereksiz harcmalar yapmamız gerek üretim ve alım gücümüz yok. Bu sebeble almanya da olsa neyse derdim 2080ti ekran kartından 3090 a geç. Ama Türkiye şartlarında 5-6 ay da böyle saglam kartlar degiştirilmez. Aslında bunlar yüzünden de dolar artıyor işte. Mesela iphone almış yenisi çıkmış falan onu da almak istiyor... söylenecek söz yok bu sebeble ben bu kanunu destekleyemem iyi niyet suistimal olur.