Arama sonuçları: *

1. O

🟠 Burger King, Türkiye'de adını değiştirdi!

hahaha inşallah şakadır ya
  2. O

Yardım S-Link Akım korumalı priz alınır mı?

hocam schneider electric işinin ehlidir onu almanızı öneririm
  3. O

SİNERJİ HATALI ÜRÜN MÜ GÖNDERİYOR?

hocam s___nerji gaming gen incehesap itopya vatan qp inventus teknobiyotik gamegaraj tebilon pckolik gibi firmalara gözünüz kapalı güvenebilirsiniz, illa birkaç tane sorun yaşayan çıkar e ticaret yapıyorlar en nihayetinde kargoda sorun yaşayan oluyor kargoda ürünü hasar gören oluyor ya da...
  4. O

max 2500tl tıraş makinesi önerisi

stant hiç sorun değil hocam zaten banyodaki dolabın içinde saklamayı düşünüyordum 1720443014 siparişi verdik bakalım gelince deneyeceğim baktığım kadarıyla kaliteli birşeye benziyor 1720443017
  5. O

sağolun teşekkür ederim
  6. O

evet hocam amazonda çok iyi indirime girmiş gerçektende bunu alayım ben en iyisi. philipsin yarı yolda bırakacağını sanmıyorum
  7. O

tamamdır hocam teşekkür ederim
  8. O

nasıldır hocam kaliteli midir kullanıyormusunuz ya da kullananlar memnun mu
  9. O

saç-sakal tıraşı için kullanacağım bütçem dahilindeki en iyi seçeneği almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum
  10. O

Termal macun önerisi

hocam 8 gram macun 30 sıkımlık birşeye denk geliyor fazla olmasın? o fiyata 2gr cryofuze ya da kryonaut öneririm
  11. O

Öneri 1k Butce ile Alinabilecek en Mantikli Bluetooth Kulaklik

estağfurullah hocam, kutu her iki kulaklılığıda 2 defa sıfırdan %100 e çıkarabiliyor, kulaklıkların anc özelliği ve gecikmesiz mod açıkken ortalama 4 saatlik bir pil ömrü oluyor, kutunun ve kulaklıkların şarjı fullken kulaklıkları pilleri bittikçe şarj ederseniz toplam 12 saat kadar...
  12. O

kutuyla beraber minimum 12-13 saat şarjı oluyor hocam hiç şarj sorunu çekmezsiniz
  13. O

kutunun da pilini dahil etmezsek gecikmesiz mod açıkken ve anc özelliği açıkken 4-5 saat gidiyor gecikmesiz mod açık anc özelliği kapalıyken 7-8 saat gidiyor gecikmesiz mod ve anc kapalıyken aşağı yukarı 10-11 saat gidiyor kablosuz şarj özelliğini hiç denemedim bir fikrim yok
  14. O

o zaman t13 anc öneririm hocam ben memnunum herşeyinden tek sıkıntısı sıcak havalarda çok ter yapıyor rahatsız ediyor
  15. O

t13 ile t13 anc arasındaki tek fark anc özelliği hocam eğer memnun değilseniz 1.5-2k ya jabra elite bakabilirsiniz onlar çok öneriliyordu 2.5k ya da liberty 4 nc var o da harika bir kulaklık
  16. O

kulak içi isterseniz qcy t13 anc öneririm kendim kullanıyorum anc özelliğinden fazlasıyla memnunum ses kalitesi de gayet iyi
  17. O

Yardım E sigara Hakkında Bilgi Verebilirmisiniz

illa denemen gerekiyorsa git yoldan bi dayı çevir 1 tane iste ondan 1 2 fırt çek at daha da bulaşma kimse sigaraya bağımlı olacağım diyip başlamıyor çok büyük bir illet hem cebine hem sağlığına yazık
  18. O

al bendende o kadar maalesef
  19. O

başlama ilerde pişman olacağın şeyler yapma 🙂
  20. O

Yazdığım sitelerden hangilerini tercih etmeliyim?

geçtiğimiz günlerde pc hocasıyla hazır sistem çıkadılar, güvenilir
Top Bottom