Neler Yeni

Yazdığım sitelerden hangilerini tercih etmeliyim?

masxar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
mustafa çalışır
Bilgisayarımda olacak tüm parçaları belirledim sadece satın almak kaldı ama hangi siteleri tercih etmem gerektiğini bilmiyorum

siteler:
Game store
Tekno biyotik
Vebingo

Amazon,gaming gen tr,incehesap,snerjidende alışveriş yapacağım ama onlar güvenilir diye biliyorum o konuda problem yok ama yukarıda yazdığım siteler hakkında hiç bir fikrim yok daha önce buralardan alışveriş yapan ya da bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.(spam saydığından link atamadım)

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
ozan başaran
teknobiyotik güvenilir diğer ikisine pek güvenmeyin

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
Bilgisayarımda olacak tüm parçaları belirledim sadece satın almak kaldı ama hangi siteleri tercih etmem gerektiğini bilmiyorum

siteler:
Game store
Tekno biyotik
Vebingo

Amazon,gaming gen tr,incehesap,snerjidende alışveriş yapacağım ama onlar güvenilir diye biliyorum o konuda problem yok ama yukarıda yazdığım siteler hakkında hiç bir fikrim yok daha önce buralardan alışveriş yapan ya da bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.(spam saydığından link atamadım)
Teknobiyotik.

favianx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Alperen Mol

siteler:
Game store
Tekno biyotik
Vebingo

Diğerlerini bilmiyorum ama teknobiyotiğe kesinlikle güvenmeyin başımdan geçenleri anlattığım şikayetvarda şikayetim var isterseniz atarım tavsiye etmiyorum

masxar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
mustafa çalışır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam başka bir arkadaş sorun yaşamış teknobiyotikte kafam karıştı biraz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Diğerlerini bilmiyorum ama teknobiyotiğe kesinlikle güvenmeyin başımdan geçenleri anlattığım şikayetvarda şikayetim var isterseniz atarım tavsiye etmiyorum
Hocam sorununuz giderildi mi yoksa cevap mı verilmedi diğer arkadaslar güvenilir demiş

favianx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Alperen Mol

Lynshe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Hasan Sümbültepe
Teknobiyotikten işlemci almıştım bir arkadaşımda pc aldı sorun yaşamadık

masxar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
mustafa çalışır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben direk şikayetimi atıyım ordan bakın uzun bir süreçti https://www.sikayetvar.com/teknobiyotik/teknobiyotik-islemci-pin-yamuk (sorunumu onlar çözmedi bunuda belirtiyim)
Anladım hocam teşekkür ederim diğer arkadaşlar problem olmadığını söylüyorlar biraz daha araştırıp ona göre karar vereceğim yada biraz fazla para verip Amazon vb sitelere yonelecegim

Teknobiyotikten işlemci almıştım bir arkadaşımda pc aldı sorun yaşamadık
Tamam hocam teşekkür ederim

Hocam tebilon sitesi hakkında bilginiz var mı

Top Bottom