Arama sonuçları: *

1. P

Yardım Aras kargo şubesinin hakareti ne maruz kaldım

Türkiye deki şirketlerde denetim , ceza olmadığı için herkes kafasına göre takılıyor. Normalde bir ticari şirketin temel amacı müşteridir. Müşteri sana hakaret etmediği sürece huyuna gitmeli ve düzgünce açıklama yapmalısın. Ama nerde bizim ticari şirketlerde böyle düzgün görüş. Bakın ben dolu...
  2. P

Yardım Casper'dan Dava Yedim

Doğrudur sürekli yanlış yada bilerek bir şey yapılıyorsa bunu direkt ifşalasan daha mantıklı olurdu. Dediğim gibi arkadaşımda trendyol diğer yerlerde ürün satışı yapan bir mağazada çalışıyor fiyatları o giriyordu arada yanlış yapıyorum sonra iade verip düzeltiyorduk diyordu. Yani bilerek yapılan...
  3. P

Yardım Casper'dan Dava Yedim

Eğer ürün elinize ulaştıysa haklı olabilirdiniz. Fakat unutmayın ki satış sistemlerini yöneten kişilerde birer insan yani hata yapıp yanlış fiyat girebilir. İndirimi yanlış yazabilir dikkatsizlikle. Arkadaşların dediği gibi bunu farkettikten sonra otomatik iade oluşur ve sizde olayın aa evet...
  4. P

Çözüldü✓ Sahibinden Güvende Ürün iade ettim ama kargolanması bekleniyor yazıyor

İlla sarı sitede satış yapacaksanız asla param güvende ile yapmayın sonra başınız ağrır.
  5. P

İtopya sipariş rezilliği

Aslında olay fiyat değil olay müşteri memnuniyeti mesela şimdi kargon gelir kırılmıştır seni nasıl uğraştırıyorlar burası önemli . Bir ürün arızalı yada yanlış diyelim seni nasıl uğraştırıyorlar bunlarda önemli. Dediğim gibi müşteriye yaklaşım önemli s*nerji ve it*pyada bu konularla alakalı dolu...
  6. P

İtopya sipariş rezilliği

Her yere sponsorluk dağıtan yerden korkacan hacı baba. Her zaman diyoruz zengini mutlu etmen önemli değil halkı mutlu edicen onlarda senin için iyi yorum yapsın. Ben bu devirde halen sırf wtcn adına sistem çıktı diye sistem alan olduğunu düşünmüyorum. Artık biraz akıllanmalı ve iyice araştırma...
  7. P

İtopya sipariş rezilliği

Gamegarajdan alabilirsiniz açıkcası şuana kadar bir sorun yaşamadım.
  8. P

Wraith e-sports mağduriyeti

Konuyla bunun ne alakası var ? Şikayet keyfi bir şikayet değil adam ürünü kullanamıyor ürün bozuk. Bu nasıl bir mantık. Adam şunu demiyor 'Ürünü beğenmedim iade etmek istiyorum' böyle bir olay değil şuanda bulunan. Ayıplı mal satılmış ve onarılması,iade edilmesi gerek bu kadar basit. Garip bir...
  9. P

Aynı mouse bulamazsam farklı mouselara bakarım onuda bulamazsam mouse almam. Mouse almamak beni öldürmez heralde dimi ? Haksızlık yapan bir yerden sırf bulunmayan ürün satıyor diye alışveriş mi yapacağım ? Sizin gibi düşünenler yüzünden böyle firmalar yürekleniyor. Bozuk ürün satıyorsan ya iade...
  10. P

Bende mouse almayı düşünüyordum bu yaklaşım iyi değil galiba başka yere bakacağım
  11. P

Trabzonda ne yapmalı

ulan lavuk 30 yaşındayım mehmet ali çavuş torunu ahmet başçavuş oğluyum. Benim 7 sülalem asker gücün yetiyorsa burdan boşa ağlanma gücünün yettiği şeyi yap anladın . Ağzı torba olmuş gelen geçen doldurmuş internetten klavye delikanlılığı yapıyor.
  12. P

Trabzonda ne yapmalı

Gücün yetiyorsa atalarımın yaklaşık 600-700 yıldır yaşadığı ve kanlarını verdiği bu topraklardan beni çıkart. Ama senin soyunun nereden geldiğini çok iyi biliyorum. Sizin gibiler genellikle internet üzerinden atıp tutan tipler. İstersen gel yakın tarih karşılaştırması da yapalım. Edevleti aç ve...
  13. P

Trabzonda ne yapmalı

Türk olmadığına eminim ama sorun yok genellikle internet üzerinden atıp tutan insanları çok görüyorum. Bir Atatürk resmi, birtane bayrak ben Türküm derler.
  14. P

Trabzonda ne yapmalı

Sorun yok mu ? ahahaha ne kadar komiksin 10 yıldır neredeyse yarısından çoğu ev,arsa yabancılarda gidip yaşamadın heralde ?
  15. P

Trabzonda ne yapmalı

Antalya , alanya yıllardır rus, ukraynalı turistlerle dolu. Neredeyse türk bulamazsın ama orası birkere bile konuşulmadı . Trabzonda arap turistler çoğaldı diye bir anda sorun oldu hayırdır özünüzü yaşadağınız bölgeyimi unuttunuz ?
  16. P

Sahibinden Param Güvende satışı gerçekleştirdim

Her türlü dolandırılmaya açık bir sistem. Eğer pahalı bir ürün satıyorsanız elden satmak her zaman daha iyi. Sahibindene sorduğumda bununla alakalı yapabileceğimiz bir şey yok demişti. Yani adam sana geri hıyar yollayıp parasınıda geri alabilir.
  17. P

Sahibinden param güvende gerçekten güvenilir mi

Satıcı için berbat bir sistem alıcı için çok bir sorun yaşamazsın. Satıcı için sadece kullan geri iade sorunu değil direkt olarak ürün değiştirme sorunu var. Yani mouse gönderirsin adam geri iade de aynı mouse bozuk halini koyar yada hıyar koyar.
Top Bottom