s*riyeli taklidi yap para vermezsin onlar çok severler ar*pları krallar gibi gezersin bana kalırsa ilk uçakla kaçBilen arkadaşlar varsa Trabzon ver Rize taraflarında nerde uygun fiyatlı lezzetli yemekler yenir "özellikle mıhlama" neler yapılır
Antalya , alanya yıllardır rus, ukraynalı turistlerle dolu. Neredeyse türk bulamazsın ama orası birkere bile konuşulmadı . Trabzonda arap turistler çoğaldı diye bir anda sorun oldu hayırdır özünüzü yaşadağınız bölgeyimi unuttunuz ?s*riyeli taklidi yap para vermezsin onlar çok severler ar*pları krallar gibi gezersin bana kalırsa ilk uçakla kaç
orayı da yeri gelince konuşuruz sorun yok şuan ki sorun milli güvenlik sorunu oldu sende ar*ap sevicisin galiba yabancılık çekmezsin kolay gelsinAntalya , alanya yıllardır rus, ukraynalı turistlerle dolu. Neredeyse türk bulamazsın ama orası birkere bile konuşulmadı . Trabzonda arap turistler çoğaldı diye bir anda sorun oldu hayırdır özünüzü yaşadağınız bölgeyimi unuttunuz ?
Benim özüm arap değil. Ben TÜRK OĞLU TÜRKÜM.Antalya , alanya yıllardır rus, ukraynalı turistlerle dolu. Neredeyse türk bulamazsın ama orası birkere bile konuşulmadı . Trabzonda arap turistler çoğaldı diye bir anda sorun oldu hayırdır özünüzü yaşadağınız bölgeyimi unuttunuz ?
Sorun yok mu ? ahahaha ne kadar komiksin 10 yıldır neredeyse yarısından çoğu ev,arsa yabancılarda gidip yaşamadın heralde ?orayı da yeri gelince konuşuruz sorun yok şuan ki sorun milli güvenlik sorunu oldu sende ar*ap sevicisin galiba yabancılık çekmezsin kolay gelsin
ar*pların hareketleri Türk kültürüne uymuyorAntalya , alanya yıllardır rus, ukraynalı turistlerle dolu. Neredeyse türk bulamazsın ama orası birkere bile konuşulmadı . Trabzonda arap turistler çoğaldı diye bir anda sorun oldu hayırdır özünüzü yaşadağınız bölgeyimi unuttunuz ?
Türk olmadığına eminim ama sorun yok genellikle internet üzerinden atıp tutan insanları çok görüyorum. Bir Atatürk resmi, birtane bayrak ben Türküm derler.Benim özüm arap değil. Ben TÜRK OĞLU TÜRKÜM.
Senin gibiler asimile olduğu için böyle düşünmesi doğal.
O zaman sana tavsiye biraz dışarı çık temiz hava al. Veya istiyorsan seni de "zafer turizm" ile yollayalım.Türk olmadığına eminim ama sorun yok genellikle internet üzerinden atıp tutan insanları çok görüyorum. Bir Atatürk resmi, birtane bayrak ben Türküm derler.
Gücün yetiyorsa atalarımın yaklaşık 600-700 yıldır yaşadığı ve kanlarını verdiği bu topraklardan beni çıkart. Ama senin soyunun nereden geldiğini çok iyi biliyorum. Sizin gibiler genellikle internet üzerinden atıp tutan tipler. İstersen gel yakın tarih karşılaştırması da yapalım. Edevleti aç ve soyağacını çıkart bende çıkartıyım en erken ne zaman nerede kim yaşamış görelim ?O zaman sana tavsiye biraz dışarı çık temiz hava al. Veya istiyorsan seni de "zafer turizm" ile yollayalım.
Kendini çok iyi özetlemişsin. Aferin, özetleme tekniğin başarılı.
Bence aramızda bir kriptocu varsa kendini belli ediyor zaten. Senin TÜRK deyince aklına ezber kelimeler geliyorsa zaten senin gibi cahille muhattap olacak değilim.
Senin de özün Haniye denen paçavranın soyundan herhalde.
Kardeşim, bunun gibi ass a lucklar birazdan başlar: 3000 yıl önce bizde göçebe hayat yaşıyorduk diye.orayı da yeri gelince konuşuruz sorun yok şuan ki sorun milli güvenlik sorunu oldu sende ar*ap sevicisin galiba yabancılık çekmezsin kolay gelsin
Pardon sen kimin çocuğusun ahahahahaGücün yetiyorsa atalarımın yaklaşık 600-700 yıldır yaşadığı ve kanlarını verdiği bu topraklardan beni çıkart. Ama senin soyunun nereden geldiğini çok iyi biliyorum. Sizin gibiler genellikle internet üzerinden atıp tutan tipler. İstersen gel yakın tarih karşılaştırması da yapalım. Edevleti aç ve soyağacını çıkart bende çıkartıyım en erken ne zaman nerede kim yaşamış görelim ?