Neler Yeni

PC için gamepad önerisi

2 yıldan uzun süredir kullanıyorum. Her türlü oyunu oynadım,her türlü testi yaptım. O testin asıl şeyi göstermediğini biliyorum ama insanın aklında bir şey canlandırması için yaptım. Yoksa oyun içinde mmlik bile hareket ettirsen algılıyor(oyun içinde ölü bölgeyi 0 yapmalısın).
Gene de milimetrik hareketlerin algılanmasında hall effect potansiyomatreye göre önde bir teknoloji. Bunun yanında stick drift dediğimiz şey potansiyometre sticklerde hareket fiziksel bir temasla oluştuğu için gelişmesi daha muhtemelken hall effect ve tmrda fiziksel bir temas olmaması nedeniyle çok daha düşük ihtimalle gelişiyor.

Arkadaşlar bütçeyi 2000TL ye arttırırsak ne alabiliriz? Machenike G1 pro yerine tercih edilebilecek model var mı? 8bitdo ultimate 2c gizala da 1975TL ama renk seçeneği yok.

İlk mesajımda bahsettiğim şeylerin üstüne 8bitdo 2c eklenir hocam sadece, ekstra bir seçenek yok gibi

İlk mesajımda bahsettiğim şeylerin üstüne 8bitdo 2c eklenir hocam sadece, ekstra bir seçenek yok gibi
kral ben de gamepad alicam da bi suredir fantech shooter 3 e bakiyorum. bazi forum konularinda kronik problemi olabileceginden bahsedilmis. alinir mi sence yine de

kral ben de gamepad alicam da bi suredir fantech shooter 3 e bakiyorum. bazi forum konularinda kronik problemi olabileceginden bahsedilmis. alinir mi sence yine de
Hocam kronik sorun pek görmedim sadece ilk güncellemesini yaparken sorun çıkabildiğini biliyorum onda da kabloyla yaparsanız sorun olmuyor sanırım. Ne gibi sorunlardan bahsetmişler

Hocam kronik sorun pek görmedim sadece ilk güncellemesini yaparken sorun çıkabildiğini biliyorum onda da kabloyla yaparsanız sorun olmuyor sanırım. Ne gibi sorunlardan bahsetmişler
tamamdir sag olasin. geneli diraver problemi yasamis zaten bi kac tane de 3 4 ay sonra arizalandi gibi seyler gormustum de hatirlamiyorum suan sorunu tam olarak.

Easysmx x15 bulursan güzel üründür. G1 Proyu kesinlikle önermiyorum TMR dışında artısı olmayan bir ürün yaklaşık 1 aydan fazla kullanıyorum satacağımdan eminim. Cyclone 2 parola para ile 2500 e geliyor.

Arkadaşlar selam PC de Fifa,Forza, hikayeli oyunlar vs ne varsa oynayabileceğim uygun fiyatlı iyi bir gamepad e ihtiyacım var. Xbox 9. nesil gamepad almayı düşünüyordum ama fiyatı çok pahalı geldi en fazla 1500tl bandında alabileceğim neler var?
3. parti kollara bakın derim konsol yoksa yada konsol alma planınız yoksa 1. parti kol almayın. Fantech Shooter 3 güzel mesela

Easysmx x15 bulursan güzel üründür. G1 Proyu kesinlikle önermiyorum TMR dışında artısı olmayan bir ürün yaklaşık 1 aydan fazla kullanıyorum satacağımdan eminim. Cyclone 2 parola para ile 2500 e geliyor.
Şu anda easysmx 2. El fiyatları bile 1700-2000 arasında, 1500e değmez mi machenike
Post automatically merged:

Hatta 1500 bile değil çoğu yerde

Şu anda easysmx 2. El fiyatları bile 1700-2000 arasında, 1500e değmez mi machenike
Post automatically merged:

Hatta 1500 bile değil çoğu yerde
Vallahi ben hiç sevemedim. Dur bakayım hangi modeller var

Vallahi ben hiç sevemedim. Dur bakayım hangi modeller var
Trigger mesafesinin kısalığı ve bumperları benim de hoşuma gitmedi, dpad çok yumuşak ama düzgün çalışıyor, tuşlar ortalama tıklama hissiyatını vermeye çalışmışlar hafif sert kalıyorlar. Joystickler fena değil. Malzeme kalitesi de tam ortalama. Fiyatına göre bence tam alınabilir bir kol

İstersen bunu al kaliteli ve Sıfır + Garantili yani 2.elden alırsan hem kyllanılmış hem garantisiz olacak temudan vs. Alırsan gümrüğe takılma olasılığı çok yüksek ve garantisiz
Sen en iyisi bunu al geç
(Bence tek ekşisi Tuşların rengi veya tonu Gamepadin kasasından farklı olabilirdi mesela Beyaz Kasa Gri tuşlar gibi)

Geri